-
Multumesc pt sugestie, dar nu prea ma incanta acest nume, deoarece nu vreau sa fac ceva doar pt barbati,pt culturisti. Vreau sa scriu si despre fitness, despre slabit, despre alimentatie, despre un stil de viata sanatos.. si numele sugerat de tine ma duce cu gandul la culturism si atat ... Mersi
Inca ceva: e posibil sa fi inteles gresit sau sa nu ma fi exprimat eu bine: momentan, cumparate nu am decat domeniul actual, cel culturism-fitness.com, si pe cel bestbody.biz. Celelalte sunt doar niste idei, de-aia zic ca sunt deschis si la alte sugestii..
-
Eu as merge repede pe bodybuild.ro sau bodywork.ro. Alege unul din aceste doua si incepe sa faci mutarea.
Ca afiliere poti sa alegi nu numai suplimente ci si echipament sportive sau chiar aparatura de fitness. Ai de dezvoltat.
-
eu iti recomand sa rezervi domeniile care te intereseaza la rotld inainte sa le faci publice, nu de alta, dar poate se hotaraste altcineva mai repede decat tine
-
iti sugerez si perfectbody.ro
-
Eu as merge pe o varianta .ro pentru ca da o incredere mai mare unui posibil cumparator roman decat un domeniu .biz .
Domeniu ramane la dorinta ta, ai verificat cate cautari exacte au domeniile enumerate? Poate gasesti ceva bun si liber.
Succes!
-
Cautari pe exact match nu cred ca ar avea sens sa analizez daca numele va fi in engleza, pt ca site-ul va fi in romana iar in engleza probabil cei care cauta majoritatea sunt .. straini .
-
Alege repede .ro că cine știe se trezește vre-un copil și îl cumpără înaintea ta. Bodybuild.ro cred că este ideal pentru a face un brand
-
Imi place idea ca fiecare isi pune umarul pentru a gasi un domeniu ce poate fi utilizat pentru construirea unui brand, asa ca vin si eu cu o idee. Eu recomand .ro in primul rand pentru ca vorbim despre un site in limba romana si pentru romani, cuvantul pentru brand ce am ales pentru brand sunt sigur ca va fi usor de retinut. Cand alegi un domeniu acest aspect este foarte important, s-o poti retine repede.
bodylife.ro deocamdata nu este inregistrat la rotld deci daca iti place il poti folosi.
Bodylife este un termen mai general pentru un brand, poti utiliza lejer pentru toate categoriile care se ocupa de sanatate sau mod de viata. Sper sa-ti placa.
Mult succes :)
-
Si eu cred ca daca te axezi pe cititori din Romania, sa cauti domeniu .ro, cat tine de nume, depinde foarte mult de noroc, eu optez pentru bodybuild.ro!
-
Daca ai luat primul domeniu, cred ca cel mai potrivit ar fi bodybest.ro si sa incerci sa te ajuti cu ele pe keywordul body! Sa ne zici ce ai ales! Sau poti alege ceva care sa atraga tineretul! Am sa-mi intreb copii, ei sunt cu siguranta mai inventivi!