Na, pentru cine nu stie de el:
Panguin Tool - Barracuda Digital
Versiune printabilă
Na, pentru cine nu stie de el:
Panguin Tool - Barracuda Digital
Nu deranjezi cu parerea ta, deranjezi cu postarile tale de 5 cuvinte puse cate 7 postari intr-un sfert de ora. Hai sa fim seriosi, asta e parerea ta:
"Da webmaster tools"
Wow... f util pt comunitate. Plus celelalte threaduri in care ti-ai exprimat parerea fugitiv:
"Promoveaza-te pe site-urile de anunturi. "
"Dai search ... "
"Verifica sa nu fie penalizat siteul "
Dar gata ca stricam topicul
@Dan Mersi de site.. uite si "interpretarea.."http://puu.sh/2grKB
Daca dai mai multe informatii privind keywordurile si landing page-ul cred ca ne putem da cu parerea mai bine. Cred ca e o problema de densitate a anchorurilor din backlinks, ca tot e la moda.
Pentru a identifica mai exact update-ul care te-a lovit, alege la "period" - "day" si la data aug '12 - nov '12.
Si mai da-ne un print.
Uite cum arata un site lovit de pinguini:
http://seology.com/shots/pionguiniii...312-174523.jpg
Deci al tau nu pare lovit de d'astea/// decat daca are vizite multe si oamenii inca mai gasesc site-ul in rezultatele personalizate.
Parca zicea cineva. Algoritmul Google nu e format numai din pinguini, pande si alte gazele.
Va multumesc pentru sfaturi! Ramane sa vad raspunsul de la reconsideration.
Interesant tool-ul, am cateva siteuri pe care trebuie sa-l testez.
Revenind la oiile noastre, dupa ce am inteles de la colegul nostru, siteul mai este promovat pe un alt keyword, care rankeaza bine. Cred ca daca era lovit de update, pica pagina in totalitate si nu doar pe un singur keyword.
LE: Sa ne tii la curent cu reconsiderarea, chiar sunt curios in cazul tau.
@MirceaG voi posta cand voi primi raspunsul.. sper sa nu treaca prea mult timp..
Ref. topic e o chestie cu cele 2 keyword-uri . Keywordul pe care rankez bine pozitia 2 pag 1 contine keywordul afectat + 2 cuvinte..
de la googleCitat:
Am examinat site-ul dvs. și nu am găsit nicio acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web care ar putea să afecteze clasarea acestuia în Google.