Pe unul din keyworduri am picat mai intai de pe pagina 2 -> pagina 5 iar acum, ma siteuz undeva pe pagina 17..
Cum as putea sa aflu mai multe detalii despre sanctionare ?
Si ce pot face ca sa-si revina la pozitia normala.
Versiune printabilă
Pe unul din keyworduri am picat mai intai de pe pagina 2 -> pagina 5 iar acum, ma siteuz undeva pe pagina 17..
Cum as putea sa aflu mai multe detalii despre sanctionare ?
Si ce pot face ca sa-si revina la pozitia normala.
Da mai multe detalii: site-ul este nou? ai mai facut ceva intre timp la site (adaugat continut/link-uri)? Cand a picat site-ul? A fost un update general in perioada aia, de care s-au plans mai multi webmaster (panda/pinguin)?
Siteul este din 2011, de atunci m-am axat pe continut unic, am postat articole pe blog, cu cuvintele cheie bolduite si tot asa.
Si da s-a intamplat in aceea perioada.
[Ti-am trimis un PM cu mai multe detalii]
Verifica sa nu fie penalizat siteul
Da webmaster tools
Si mai exact cum iti dai seama ca-i penalizat? Eu am mai multe site-uri penalizate si nu arata nimic in WMT. Tocmai pt ca-s penalizari algoritmice, nu manuale, si implicit nu primesti mail pt asta.. iar altfel cum iti dai tu seama? Lumineaza-ne si pe noi
Nu luminez pe nimeni, ca nu sunt expert seo, doar incercam sa-mi spun opinia pe un forum online ca doar daia este forum nu ?
Eu pe unu din site-uri am fost penalizat 50% de G si am primit mesaj.
Acum daca deranjez ca-mi dau cu parerea rog admin sa-mi inchida contul.
Na, pentru cine nu stie de el:
Panguin Tool - Barracuda Digital
Nu deranjezi cu parerea ta, deranjezi cu postarile tale de 5 cuvinte puse cate 7 postari intr-un sfert de ora. Hai sa fim seriosi, asta e parerea ta:
"Da webmaster tools"
Wow... f util pt comunitate. Plus celelalte threaduri in care ti-ai exprimat parerea fugitiv:
"Promoveaza-te pe site-urile de anunturi. "
"Dai search ... "
"Verifica sa nu fie penalizat siteul "
Dar gata ca stricam topicul
@Dan Mersi de site.. uite si "interpretarea.."http://puu.sh/2grKB
Daca dai mai multe informatii privind keywordurile si landing page-ul cred ca ne putem da cu parerea mai bine. Cred ca e o problema de densitate a anchorurilor din backlinks, ca tot e la moda.
Pentru a identifica mai exact update-ul care te-a lovit, alege la "period" - "day" si la data aug '12 - nov '12.
Si mai da-ne un print.
Uite cum arata un site lovit de pinguini:
http://seology.com/shots/pionguiniii...312-174523.jpg
Deci al tau nu pare lovit de d'astea/// decat daca are vizite multe si oamenii inca mai gasesc site-ul in rezultatele personalizate.
Parca zicea cineva. Algoritmul Google nu e format numai din pinguini, pande si alte gazele.
Va multumesc pentru sfaturi! Ramane sa vad raspunsul de la reconsideration.
Interesant tool-ul, am cateva siteuri pe care trebuie sa-l testez.
Revenind la oiile noastre, dupa ce am inteles de la colegul nostru, siteul mai este promovat pe un alt keyword, care rankeaza bine. Cred ca daca era lovit de update, pica pagina in totalitate si nu doar pe un singur keyword.
LE: Sa ne tii la curent cu reconsiderarea, chiar sunt curios in cazul tau.
@MirceaG voi posta cand voi primi raspunsul.. sper sa nu treaca prea mult timp..
Ref. topic e o chestie cu cele 2 keyword-uri . Keywordul pe care rankez bine pozitia 2 pag 1 contine keywordul afectat + 2 cuvinte..
de la googleCitat:
Am examinat site-ul dvs. și nu am găsit nicio acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web care ar putea să afecteze clasarea acestuia în Google.
@Dan, felicitari, printre cele mai utile tooluri din acest forum.
Pica si doar un cuvant cheie sunt cativa pui de pinguin care ruleaza destul de des si sunt foarte sensibile, sunt site-uri care au avut doar 5 link-uri cu aceeeasi ancora spre o pagina si au fost lovite
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pinguinii aia mari pot afecta domeniul in totalitate chiar daca ai exagerat cu link-urile (surse, ancore, tip, etc) doar catre o pagina
Parca deja vrem cam multe :) Sunt atatea tool-uri care iti arata ce backlinkuri ai, poti trage de-acolo o concluzie.