Asa-i, Claudiu. Am observat si eu chestia asta. Cred ca wordpress "minte". Online-ul e mai inselator decat offline-ul :D
Versiune printabilă
Asa-i, Claudiu. Am observat si eu chestia asta. Cred ca wordpress "minte". Online-ul e mai inselator decat offline-ul :D
Pe mine Wordpress-ul ma inseala. Cu Word nu am avut probleme pana acum.
@Bogdan Calin: da, am citit topicul insa multumesc pentru superioritate :) dar nu era nevoie. De acel site ma folosesc mereu. Este posibil sa fie adevarata si treaba cu indexarea, insa e vorba de un input form, deci teoretic nu are ce sa stocheze, totul se face direct, fara reload page ci pe loc; deci nu are cum sa preia textul 'paste'-uit.
Nici pe departe nu e vorba de superioritate, imi pare rau ca ai tu totusi ai gasit pe undeva asa ceva.
P.S: Dupa raspunsul tau dat, nu prea ai inteles.
Varianta data de 1nesco e ce-a mai buna, de ce sa folosesti pentru numararea cuvintelor tot felul de pagini web si sa te complici, cand optiunea o ai la indemana chiar in programul cu care scrii articolele.
Ah, mea culpa atunci, n-am fost atent, linkul postat de tine e singurul pe care l-am sarit. Oricum, din moment ce l-am recomandat amandoi inseamna ca e destul de bun.
Și eu tot word-ul îl folosesc. Cum s-a spus mai sus unele tool-uri online dau rateuri, pe când în word nu am avut niciodată probleme.
Pentru o cantitate mai mare de articole, unde numarul de cuvinte difera, poti economisi timp folosind Word count and character count with Total Assistant