Pt ca tocmai am fost intrebat cu ce program numar cuvintele din textele pentru directoare romanesti de articole, le recomand magica aplicatie numita MS Word.
Mai jos foto.
Ataşament 2231
Spor :)
Versiune printabilă
Pt ca tocmai am fost intrebat cu ce program numar cuvintele din textele pentru directoare romanesti de articole, le recomand magica aplicatie numita MS Word.
Mai jos foto.
Ataşament 2231
Spor :)
Si recomand si eu o aplicatie online, tot pentru numararea cuvintelor : Word Count Tool - Free Tool to Count Number of Words. Word counter!
Si eu recomand ce-a recomandat Roby. Aceasta aplicatie o folosesc si eu :).
;)) Mersi 1nesco, intradevar folositor!
Editoarele wordpress sau din alte CMS-uri au si ele aceasta facilitate
Super, mai ales cand nu ai word instalat. De ce nu le trimiteti si la recomandari gratuite?
Astept calup de 5, oferta e permanenta.
Pentru utilizatorii de Notepad++, gasiti numaratorul in meniul TextFX -> TextFX -> Word Count, plus alte facilitati :)
Cel mai simplu mi se pare acest tool. Poti calcula foarte repede nr de cuvinte sau caractere.
Word Counter - Cel mai simplu dpmdv.
Atentie, pentru cei care folositi numaratoare de pe siteuri haideti sa va zic ceva: pe undeva, fie intentionat fie din greseala, textul pe care il introduceti voi poate ramane in vreun cache si poate ajunge sa fie indexat in google. Moment in care articolul pe care tocmai ati platit niste bani, atunci cand il veti publica la voi pe site, va fi vazut ca duplicat.
Din acest motiv, varianta lui 1nesco, cea prezentata de mine sau alte variante de soft raman in avantaj reprezentand un risc minor sau chiar niciun risc. Parerea mea ;)
Destept olteanul :)
De verificat si asta. Stiam ca de regula se intampla asta in editoarele html online.
Eu recomand si folosesc mereu: Free Online Word Count Tool and Online Character Count Calculator . Are si pentru cuvinte si pentru caractere, super super super util!
In Office 2007 iti arata nr. de cuvinte in stanga, jos. Nu trebuie sa mai apesi nimic...e “by default”.
Eu unul tind sa cred ca au fost facute astfel de practici pe care haos le enumera.
Articolele traduse in alta limba cu programe automate si folosite pentru "spam" ....
Personal, ma folosesc de editorul Wordpress de cateva luni de zile :)
Asa-i, Claudiu. Am observat si eu chestia asta. Cred ca wordpress "minte". Online-ul e mai inselator decat offline-ul :D
Pe mine Wordpress-ul ma inseala. Cu Word nu am avut probleme pana acum.
@Bogdan Calin: da, am citit topicul insa multumesc pentru superioritate :) dar nu era nevoie. De acel site ma folosesc mereu. Este posibil sa fie adevarata si treaba cu indexarea, insa e vorba de un input form, deci teoretic nu are ce sa stocheze, totul se face direct, fara reload page ci pe loc; deci nu are cum sa preia textul 'paste'-uit.
Nici pe departe nu e vorba de superioritate, imi pare rau ca ai tu totusi ai gasit pe undeva asa ceva.
P.S: Dupa raspunsul tau dat, nu prea ai inteles.
Varianta data de 1nesco e ce-a mai buna, de ce sa folosesti pentru numararea cuvintelor tot felul de pagini web si sa te complici, cand optiunea o ai la indemana chiar in programul cu care scrii articolele.
Ah, mea culpa atunci, n-am fost atent, linkul postat de tine e singurul pe care l-am sarit. Oricum, din moment ce l-am recomandat amandoi inseamna ca e destul de bun.
Și eu tot word-ul îl folosesc. Cum s-a spus mai sus unele tool-uri online dau rateuri, pe când în word nu am avut niciodată probleme.
Pentru o cantitate mai mare de articole, unde numarul de cuvinte difera, poti economisi timp folosind Word count and character count with Total Assistant
Și eu tot word-ul îl folosesc, nu am avut probleme cu el, cu alte tool-uri online am avut probleme.
Eu folosesc word-ul dar și wordcounter.net. Pentru că are extensie de Chrome.
Eu folosesc Bluefish http://bluefish.openoffice.nl , un program ce merita mentionat, Tools > Word Count, incepator in folosirea lui.
Eu folosesc addon-ul ScribeFire (il pot folosi si pe Firefox, dar si pe Chrome). Pentru ca in el scriu articole, vad numar de cuvinte si numar de caractere in editarea vizuala. Orice am de verificat, fac cu addon-ul asta. Orice inseamna articol fac cu el (hmtl sau vizual).
folosesc Keynote...ca memotool , organizator pe noduri , reminder FREE etc si numara si cuvintele literele , pentru orice text scris sau inserat.
In el editez, compun si apoi paste in browser