-
1) nu afecteaza, ba chair e o solutie atunci cand variantele sunt ocupate
2) pozitionarea pentru "k1 + k2" si "k2 + k1" difera. insa cu cateva linkuri bune vei fi in top, indiferent de varianta.
3) bineinteles, gandeste mai bine decat credem noi. dar nu e suficient ca G sa identifice cuvintele pentru a te pozitiona cat de cat bine.
-
1) nu as folosi mai mult de o cratima
2) difera
2 si 3) g nu tine cont doar de domeniu in sine, celelalte elemente il vor ajuta sa inteleaga care sunt cuvintele care te intereseaza
-
Va multumesc!
Va mai intreb ceva, sper ca nu va deranjez foarte tare.
Am mai descoperit o micronisa, cu media de cautari 5.400 lunare, in perioada sarbatorilor cresterea in 2012 a fost pe la 8.100 cautari lunare.
Disponibilitatea domenilor: .com liber, .net luat, .ro luat [nefolosit], .info, .org, eu libere.
Pe domeniul,net este un site de prezentari/recenzii/comparatii.
Nu foloseste afilierea ci reclame adsense.
Conform backlinkwatch,com are 70 anchore.
Data creari domeniului: 2012-05-14 09:16:01.
Este pe pagina 2 dupa cuvintele chee vizate.
Daca as intra pe micronisa cu .com, credeti ca reprezinta o problema, depasirea lui? Stiu ca nu este concurent direct, dar poate deveni...
Imi cer scuze daca ce am scris mai sus nu este 'relevant'...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe
-
Desigur ca merge. Daca acaparezi micronisa, ai dat lovitura :)
-
Sau nu prea:))) Foloseste si el afiliere in recenzii... Dar nu in toate, numai intr-o recenzie am descoperit un link de afiliere. Din cauza asta am fost indus in eroare. Iti multumesc pentru raspuns si incurajari.
Cu stima,
Vinturis Gheorghe
-
Pai daca este o micronisa cu acest numar de cautari lunare si ai doar un singur concurent important eu cred ca merita sa incerci sa il intreci . Stii tu : Competitia naste performanta !
-
Daca micronisa este de exemplu: telefoane nokia, ce sanse are site-ul sa urce peste site-ul oficial nokia si magazine mari precum emag, pcgarage.. etc ?
-
nici o sansa cu "telefoane nokia".
dar telefoane nokia cu este o micronisa , din ce inteleg eu.
as vedea ca micronisa telefoane nokia cu taste sau telefoane nokia colorate dame, am dat doar niste exemple stupide ca sa evidentiez notiunea de micro nisa.
-
Intr-adevar este un ghid foarte interesant si util. Imi place modul in care este organizat, avand explicatii si imagini sugestive care fac totul mai usor de inteles.
-
Este foarte util acest articol.