Conteaza pentru google mai mult vechimea backlink-urilor sau vechimea domeniului ?
Versiune printabilă
Conteaza pentru google mai mult vechimea backlink-urilor sau vechimea domeniului ?
Salut.
Cel putin similar (as zice) http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...unui-link.html
Spor la citit.
Puthre nu esti singurul, sa dus google cu algoritmi lui cu tot.
Site-urile cu vechime primesc mai multa incredere din partea motoarelor de cautare. Vechimea backlink-urilor nu este asa importanta, mai degraba "calitatea" lor.
Ultimul update de PR nu face diferenta intre domeniile vechi si cele noi. Asta ne face sa inteleg ca, cel putin in ceea ce priveste PR-ul, vechimea domeniului nu mai conteaza foarte mult. Banuiesc insa ca lucrurile o sa se mai schimbe pe parcurs. Eu am avut scadere de PR la doua site-uri foarte vechi.
Pot sa spun un singur lucru, un domeniu vechi lasat in paragina il poti aduce sus mult mai greu(poate chiar deloc) decat un domeniu nou cu continut de calitate...Citat:
Ultimul update de PR nu face diferenta intre domeniile vechi si cele noi. Asta ne face sa inteleg ca, cel putin in ceea ce priveste PR-ul, vechimea domeniului nu mai conteaza foarte mult. Banuiesc insa ca lucrurile o sa se mai schimbe pe parcurs. Eu am avut scadere de PR la doua site-uri foarte vechi.
In urma cu un an si jumatate, am cumparat un domeniu in care exista exact expresia pentru promovare in URL. Cu trei saptamani in urma am trecut continutul pe un domeniu .ro, nou si el. In trei saptamani a ajuns pe pagina doi in G, cu acelasi continut si a mai luat si PR3. Redirectul a fost facut facut bine, culmea este ca si domeniul vechi a luat PR3 si avea zero. Acum am pus si acel domeniu online, doar cu un index, sa vad ce se va intampla.