Impreuna cu Violeta, ne-am apucat sa facem free Wordpress themes. Puteti vedea live demo pt fiecare tema, alegand tema din sidebar.
Mi-ar place sa stiu parerile voastre si in caz ca le utilizati, sa-mi ziceti daca gasiti vreo chichita.
Versiune printabilă
Impreuna cu Violeta, ne-am apucat sa facem free Wordpress themes. Puteti vedea live demo pt fiecare tema, alegand tema din sidebar.
Mi-ar place sa stiu parerile voastre si in caz ca le utilizati, sa-mi ziceti daca gasiti vreo chichita.
Girl power. Atat am de zis :D
continua.... cand vei avea 30-40 de theme faci un paid club.... se practica....
Frumos, aveti de gand sa creati voi toate temele sau vreti sa si agregati stil director de teme?
@Cristi, :rockon:
@metrix1977, o sa facem la un moment dat si paid themes, daca la asta te referi :)
@Nic, in subdirectorul ala vom face noi toate temele. Dar lucram acum si la un director de teme, unde se vor putea uploada de catre utilizatori (adica instalam scriptul si-l facem sa mearga :)) ).
foarte fain ;)
chiar o sa am nevoie de o tema candva .. facuta dupa unele criterii si in cazul asta o sa stiu la cine sa apelez
Sunt super ok Diana. Daca nu te superi o sa ma laud si eu in postul tau cu 2 teme dragute, gratuite realizate de un coleg de-al meu. Poti fi descarcate din postul free wordpress themes de pe siteul nostru.
Mult succes in continuare.
eu momentan nu vad nimic , poate e vreo problema la site.
Mde, se mai intampla cand facem schimbari la teme. Acum se vad.