Impreuna cu Violeta, ne-am apucat sa facem free Wordpress themes. Puteti vedea live demo pt fiecare tema, alegand tema din sidebar.
Mi-ar place sa stiu parerile voastre si in caz ca le utilizati, sa-mi ziceti daca gasiti vreo chichita.
Versiune printabilă
Impreuna cu Violeta, ne-am apucat sa facem free Wordpress themes. Puteti vedea live demo pt fiecare tema, alegand tema din sidebar.
Mi-ar place sa stiu parerile voastre si in caz ca le utilizati, sa-mi ziceti daca gasiti vreo chichita.
Girl power. Atat am de zis :D
continua.... cand vei avea 30-40 de theme faci un paid club.... se practica....
Frumos, aveti de gand sa creati voi toate temele sau vreti sa si agregati stil director de teme?
@Cristi, :rockon:
@metrix1977, o sa facem la un moment dat si paid themes, daca la asta te referi :)
@Nic, in subdirectorul ala vom face noi toate temele. Dar lucram acum si la un director de teme, unde se vor putea uploada de catre utilizatori (adica instalam scriptul si-l facem sa mearga :)) ).
foarte fain ;)
chiar o sa am nevoie de o tema candva .. facuta dupa unele criterii si in cazul asta o sa stiu la cine sa apelez
Sunt super ok Diana. Daca nu te superi o sa ma laud si eu in postul tau cu 2 teme dragute, gratuite realizate de un coleg de-al meu. Poti fi descarcate din postul free wordpress themes de pe siteul nostru.
Mult succes in continuare.
eu momentan nu vad nimic , poate e vreo problema la site.
Mde, se mai intampla cand facem schimbari la teme. Acum se vad.
frumoasa idee .. frumoase temele ..si mai sunt si moca ;) ..go power puff girls go :D
am eu impresia dar sunt utilizate stiluri vechi de design.. nu mi-a placut nici o tema..
par a incepatori.. si nu cred ca sunteti..
...poate ceva mai tehnic ar da bine..
Poate sa fie chestie de gust? Arata-mi si mie te rog 1-2 designuri moderne care iti plac, sa discutam pe ceva concret.
Copyblogger arata bine.
Vad ca mi-ai dat link chiar catre tema lor. Deci ce-ti place tie de fapt, designul de la copybloger sau tema facuta de ei?
De tema vorbeam bineinteles.
Am uitat sa va zic ca am facut acum 2 zile si un director de free wordpress themes separat, ca tot m-a intrebat Nic :)
Si fara sa folosesc butonul edit :)
Intradevar tema Coppyblogger arata bine, dar nu mi se pare ca are un design f diferit de ale noastre, tot curat si aerisit e, cu elemente simple. Chiar nu mi se par ale noastre asa invechite. Dar poate imi ziceti ca sunt beata si ma duc sa ma culc :))
Foarte buna treaba fetelor!
Mie imi place temele si mai astept si altele!
Succes in continuare ;)
Cred ca totul tine de gust. Nu se poate impaca toata lumea nici daca face cineva 100 de teme. :)