-
www.Hipo.ro
Buna ziua!
Ma numesc Andreea Marinescu si ma ocup de situl hipo.ro un site de locuri de munca.
Vroiam sa va intreb cum am putea sa optimizam mai bine situl- eventual poate imi dati si o lista de firme care fac seo de calitate.
In plus avem un motor de newsletter propriu, dar din pacate nu toate e-mailurile ajung in inbox- mail ales cele de pe yahoo ajung in spam.
Cum putem evita acest lucru? Am citit despre domain keys dar pe serverul nostru nu este instalat un agent de e-mail care sa suporte asa ceva.
As aprecia foarte mult un raspuns,
Va multumesc
Andreea Marinescu
-
bine ai venit,
la priam vedere trebuie sa faci un mod-rewrite se deschide pe index.php/angajatoriDeTop, si poti sa faci sa se deschida altfel .. gen /anagajatori-de-top , frendley url
meta tag-uri lipsa!
mai arunc ochii mai tarziu..
-
este un mic ghid de optimizare pe forum scris de diana. poti sa incepi de aici.
pe langa ce s-a scris mai sus de meta taguri (descriere!!).. in codul sursa.. poti sa pui css si codul de javascript extern.. pe viitor sa renunti la tabele si sa incerci sa il faci cu divuri si css..
imi place site-ul. arata bine.
spor la treaba si bine ai venit printre noi.
-
Multumesc in primul rand
Mersi de raspunsuri
Am ceva idee de SEO si sunt puse meta taguri. Din pacate programatorii ce au inceput acest proiect au ales sa foloseasca zoop framework. Sau din fericire, depinde.:rolleyes:
Se pare ca are oarecare limitari si buguri.
Oricum multumesc si daca mai aveti observatii va rog sa le scrieti.
Si ar fi foarte util daca stiti cum as putea sa faca sa nu mai ajunga mailurile catre adrese de yahoo in bulk:pray:
-
Salut Andreea
Roaga pe distinsii programatori sa scoata redirectul de pe index.
Adica in loc de hipo.ro/index.php/angajatoriDeTop sa fie hipo.ro/index.php/ sau hipo.ro/ .
O fi targetul vostru angajatorii de top, dar nu faceti decat sa pierdeti prin redirect.
Site-ul este bine indexat si nu cred ca e o idee buna refacerea link-urilor.
Ptr. site aveti nevoie de niste IBL-uri de calitate si o promovare mai evidenta.
In rest..cautati cat mai multe oferte de joburi ptr. angajati si angajatori.
-
Daca vreti o oferta de pret, dati-mi un e-mail pe cristian.mezei[at]kondiment.ro, cu cateva detalii.