"Spune tuturor ceea ce faci, ce gandesti si ce crezi. Transmite gandurile tale in 200 de caractere catre comunitatea pe care incercam sa o formam." - cam asta este ideea din spatele site-ului Logoree.ro.
Asteptam sugestii, critici, reclamatii :)
Versiune printabilă
"Spune tuturor ceea ce faci, ce gandesti si ce crezi. Transmite gandurile tale in 200 de caractere catre comunitatea pe care incercam sa o formam." - cam asta este ideea din spatele site-ului Logoree.ro.
Asteptam sugestii, critici, reclamatii :)
N-am stat mult sa-l analizez... dar de inceput...dupa parerea mea
1. seteaza meta tag-urile din head
2. meniul e doar in footer... mi s-ar parea normal sa-l ai si in header sau anyway un navlist sus...
3. cam gol headerul ...doar un logo
Ai putea sa-i faci si o optimizare SEO.
Dupa ultimele comentarii care apar pe siteul tau, am senzatia ca (,) comunitatea ta va fi formata din indivizi care n-au ce face si intra sa mai spuna si ei niste porcarii.
Da, ne-am gandit si la optimizare, dar avand in vedere profilul site-ului nu ne-am hotarat inca pentru ce cuvinte cheie sa-l optimizam. Multi nu au inteles scopul site-ului si asta este motivul pentru care posteaza porcarii.
Pai... LOGOREE dupa DEX inseamna a vorbi multi fara rost... si crede-ma ca eu initial pana sa-mi dau seama am asociat cuvantul cu boala aia BTS - gonoree...
Tataraseni, a dat omul definitia si pe siteul lui, ca sa stie omul ce are de facut cand intra pe site.