-
www.downbroad.com
E gata ca script si design. As vrea comments pe el daca se poate.
Catev lucruri care le stiu deja:
- merge incet (din pacate hostul e slabut dar cum e terminat il urc pe alt server)
- e cu tabele facut
- are doar 6 software introduse, urmaeaza lista de 40000 sa fie introduse
in rest ceva opinii?
-
Nu ma asteptam sa vad site-ul asa de repede online. E un lucru bun.
Se vede ca e la inceput si inca e mult de lucru la el. Primu lucru care mi-a venit in minte a fost ca, continutul e prea aglomerat, prea multe linkuri in acelasi loc si greu de urmarit.
Nu e varianta finala, stiu, dar cel mai simplu mod de a atrage atentia catre un anumit lucru e prin imagini. Iti sugerez sa pui cat mai multe imagini reprezentative, iconuri la linkuri care sa atraga atentia.
Pacat ca e o structura pe tabele, in css se face usor asa ceva, si ajuta mult zic eu. Bine ca e valida.
Optimizarea e buna, generatoarele de descriere,keywords,title merg bine.
Pe scurt, felicitari :clap:, e un inceput, urmeaza partea grea de promovare si implementare noi pluginuri.
-
Mersi, intradevar partea cu generatoarele de keywords+description+titles+rss feeds e foarte lucrata tocmai din seo motive :D
Templatul e SMARTY based deci voi putea in principiu sa il schimb cu usurinta. Multumesc de comentarii, partea cu imaginile am sa lucreaz la ea.
-
Aceeasi senzatie de usoara claustrofobie am avut-o si eu: nu vad sa citesc :D Fa cam ce a zis ben si o sa arate mult mai bine:
- fonturi putin mai mari
- nu cred ca e nevoie sa listezi toate linkurile dintr-o categorie
- iconuri pentru titluri (featured downloads, partners, etc) si pt categorii (windows, mac). La categorii au putea incerca si niste imagini in loc de icon-uri, ca sa pastrezi legatura cu AdSense.
Ca parere personala, as fi mers pe un design cu 3 coloane. Folosesti doar 770 de pixeli si cam inghesui informatia in ei. Daca nu aveai ce afisa intelegam dar site-ul are content suficient pentru un layout de 970.
-
Trebuie acum sa ma gandesc si la modificarile ce le presupune din cod. Cred ca as putea pentru inceput merge pe imaginile de categorii (win, linux etc) exact cum ati sugerat.
Poate intr-o versiune mai noua o sa merg pe un site mai larg. As vrea insa sai dau un test run cu 40000 de software introduse sa vad cum se misca.
-
arata bine site-ul. offtopic, la ad-ul 468x60, poate ar trebui sa inlaturi "Partners" si sa pui altceva. stiu ca acceptate sunt "sponsored ads", "advertising"... uitat-te la "program policies" poate afli mai multe... inca o data nu stiu daca ai voie sau nu dar de ce sa risti...
-
Good point, unele titles am de gand sa le schimb putin. Cred ca o sa aleg "Sponsored ads" pentru respectiva columna.
-
Am lansat de 7 zile acuma, in principiu in forma in care am aratat-o mai demult. Probabil o sa fac un complet reskin. Partea interesanta ca deja unt vizitatori din Google pe cuvinte cheie (numele aplicatiilor). Sunt deja in jur de 30 aplicatii noi trimise pe zi si unici vizitatori pe zii e in crestere mare.
-
Din cate vad acuma sunt mai mult de 1000 de pagini indexate in google (ar trebui indexate cred in jur de 20.000). Multe sunt si in supplemental result, dar cred ca un link building ar rezolva problema pentru ca title, description si content este unic pentru ele.
Din punct de vedere elementele de baza cred sa e structurat bine (nu vorbesc de promovare). Titles, keywords, descriptions etc sunt dinamic generate. Ma pot gandi si la alte moduri de optimizare. Am adaugat si rss pentru categorii. Am mers mult pe regulile de baza, fiindca un website ca acesta poate ajunge usor la 40.000 pagini indexate.
-
Toate titlurile tale incep cu "Downbroad - eventual o parte variabila". Pune "Eventual o parte variabila - Downbroad". La fel la descrieri, daca ai parte fixa care se repeta pe multe pagini, de ex. "Download repository", pune-o la sfarsit, partea variabila sa fie prima. La fel la keywords.
Vezi ca pe prima pagina la descriere ai "Download repostory". Ai mancat un i .