Site in constructie: script parcare!
De fiecare data am facut numai prostii... ba spamm, ba am blocat serverul, acum ce sa mai fac ? a multe domenii luate de anul trecut din care doat cateva am pus ceva, restul sunt goale... ce sa fac sa ramana in google ... ca daca pun continut RSS am facut un script si sa dovedit a fi spamm si chiar foarte mare consumator de banda ... imens !!!
acum am facut ceva foarte simplu care arata cam asa: www.boxpedia.com ... pe pagina apare si adsense daca google returneaza ceva, altfel apare reclama pentru un site tot al meu ... vreau sa stiu daca asta e ok, sa nu ma apuc iar sa schimb peste o luna ... e spamm ? e ceva neinregula cu ea ? ca sa termin odata cu paginile astea de parcare ca's satul de ele... nu mai vreau sa fiu acuzat de spamm.
IRONIA INTRECE PROSTIA sau e Direct proportionala cu Grandomania?
Citat:
Postat în original de
Ben Boingeanu
Se pare ca "beutul" afecteaza grav tinerii de minte.
Post aicea.
Post aicea.
Te rugam sa termini cu ironiile. Incercam sa pastram acest forum profesional. Daca iti place sa postezi, fa-ti forumul tau.
mai fratica .. vezi'ti de filosofia ta si lasa'ma pe mine... sunt prea supraponderal in neuroni ca sa intelegi ce scriu sau ce ???
AM ZIS DACA !!! NU CA AM ... cred ca ai probleme cu intelesul limbii romane sau ai ceva cu mine ;) ... tere invidiosi sunt astia de pe seopedia... pana acum a depasit toate forumurile in care am fost... sa vede ca ironia si invidia este direct propotionala cu grandomania !!
See u later aligator... si mai usor ca nu e concurs de cine pe cine ironiezeaza, iar threadul asta'i deschis de mine ptr altceva decat impertinentele tale !!!
P.S. Nu lua foc ca n'ai de ce... fara oxigen nimik nu arde (eventual iese fum)