Dupa ce va uitati atunci cand cumparati advertoriale pe site-uri/bloguri?
Dupa Page Rank sau Page Authority? si cat sa fie PR >1 si PA >30 minim acceptat?
Versiune printabilă
Dupa ce va uitati atunci cand cumparati advertoriale pe site-uri/bloguri?
Dupa Page Rank sau Page Authority? si cat sa fie PR >1 si PA >30 minim acceptat?
Pe mine ma intereseaza in primul rand ca siteul sa fie related. E cel mai important lucru, nu?
@puthre, personal nu doi doi bani pe pr. Un pr mare nu te va propulsa neaparat in serp :)
Adica daca iti pune CNN link pe celule stem, chiar daca nu e related - nu te ajuta in serp?Citat:
Pe mine ma intereseaza in primul rand ca siteul sa fie related. E cel mai important lucru, nu?
sa fie related si sa nu fie un link farm. Daca-i genul de blog personal plin de advertoriale, indiferent de PR, cu ce-i mai bun decat un director de articole unde pot pune gratis articolul?
Legat de PR si PA, rar ma uit la PA
Eu caut in primul rand sa fie related, pentru ca degeaba are site-ul pr 4 sa zicem, articolul oricum va ajunge la un moment dat intr-o subpagina cu pr 1 sau 0. Dar ca sa raspund strict la intrebarea ta, page rank-ul este criteriul nu Page Authority.
Rar ma uit la PA, insa nici PR-ul nu e factorul decisiv. Mai mult ma intereseaza nisa, cum il vede Google, ma interesesaza unde rankeaza, daca e vizitat, cate linkuri externe are si catre cine le are. Iar un website decent ar trebui sa aibe macar un PR2, daca nu e nou si nu a apucat update-ul de PR.
Cat despre PA si PR - se cam completeaza unele pe altele. Nu cred ca exista website cu PA 50 si PR0 sau PR 5 si PA 20(decat daca are PR din scheme de linkuri).
Ce spun cei de la SEOMoz despre PA ...
Oricine poate defini un algoritm gen PA in baza anumitor parametrii verificabili. Cei de la SEOmoz nu fac altceva decat sa-si promoveze produsul spunandu-ne ca e "de lux", ei nu au inventat gaura in covrig doar o accentueaza ...
Legat de PR ... din punctul meu de vedere consider ca acesta este un factor determinant in a te lega de alte site-uri [ganditi-va doar cum ar fi daca acesta ar disparea, care ar fi criteriul dupa care am construi backlinkuri catre site-urile noastre - ar fi un haos generalizat pentru ca e greu sa iei fiecare site in parte sa-l verifici].
Este adevarat ca in ecuatie este de preferat sa te legi de site-uri related insa nu cu orice pret, daca acele site-uri related primesc backlinkuri dubioase este egal cu 0. Parerea mea ...