puthre, s-a rezolvat, daca dadeai sa schimbi hex-ul din pagina de detalii al unei iconite arata alta iconita cu noul hex introdus in loc sa o arate pe cea pe care o vizualizai. Problema a fost rezolvata.
Versiune printabilă
Se dovedeste a fi un proiect destul de interesant si chiar mi-a placut sa lucrez la el deoarece mi-a pus mintea la contributie ... nu am scris doar coduri care le-am mai scris si in alte 100 de parti legate de interogari sau formulare de editare/contact bla bla ...
Noul design e functional cap coada, iar in ultimele zile am lucrat la modificari cu privire la rendering-ul iconitelor pe site, marind viteza de afisare cam de 4 ori ... ( adica mai bine de atata nu se poate ).
Urmeaza sa lucrez si la timpul de download si sa introduc cateva functii noi.
Orice alta parere sau idee despre functii noi pe care le-as putea adauga pe site sunt bine venite !
Revin cu cateva update-uri:
1. am adaugat icon sets: Themed icon sets - free custom set icons momentan doar 10 dar pe parcurs vor aparea mai multe.
2. am mai adaugat posibilitatea de custom size, pentru toate cele 4 formaturi ( jpg, gif, png si ico ): adica sa descarci iconita exact la dimensiunea pe care o doresti ( exemplu: 102x102 )
3. pentru format-ul ico am adaugat posibilitatea de multi-size ( un singur fisier .ico care sa contina toate cele 8 rezolutii standard ale unei iconite )
4. ( @PhoeniXman si puthre ) am adaugat la fiecare iconita tipul de licenta ( momentan sunt doar 2: Public Dedication si Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported ), amandoua licente permitand folosirea iconitei gratuit atat in scop personal cat si comercial, la licenta a doua fiind necesar adaugarea unui link catre proprietar
Astept orice alta sugestie legata de site: imbunatatiri de design/ui, functii noi, pareri, etc
Designul destul de frumos dar parca langa logo (partea drapata e cam goala, ai putea pune ceva pe acolo)
Imi place designul, pare usor de navigat si nu te pierzi printre randuri si butoane. Simplu si la obiect.
Au trecut cateva luni de la ultimul post ... am realizat ceva modificari la design si am introdus themed icon sets: Themed icon sets - free custom set icons
Au fost adaugate si mai multe iconite + zeci de modificari la engine-ul din spate pentru a imbunatati viteza de display.
Astept pareri despre site + cel mai important ma intereseaza ce ati mai vrea sa puteti face la iconite (optiuni/facilitati/orice).
Salut,
Dupa parerea mea site-ul arta foarte ok, bine structurat, intuitiv si destul de aerisit.
Ce mai poti adauga:
- bara de meniu in care poti pune categorii, marimi, cele mai populare etc.
- bara de search ar sta mai bine in header la o dimenisiune ma imare;
- un sistem de adaugare la favorite a icon-urilor;
- eventual daca icon-urile sunt facute de mai multe persoane le poti afisa numele ca designer sau artist al setului..etc
In ceea ce priveste Social Media, poti afisa in sidebar dreapta wideget cu "Find us on facebook"
Mie nu-mi place cum sunt ordonate categoriile din dreapta. Tema e ok, dar consider ca sunt prea multe reclame.