-
Multumesc pentru feedback. Momentan lucrez un pic la validarea hex-ului in toate partile ... adica daca omu introduce un hex care nu exista sa ii zica acest lucru si nu sa ii afiseze icoanele negre ... pana maine e gata si acest aspect si dupa voi analiza si restul de sugestii de aici.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In timp ce lucrez la validare am adaugat si cateva zeci de iconite in 2 categorii noi: Skull Icons ( Royal blue skull icons - Free royal blue skull icons - Skull icons ) si Christmas Icons ( Soylent red christmas icons - Free soylent red christmas icons - Christmas icons )
Am creat si pagina de facebook unde vor aparea toate update-urile: IconsDB | Facebook
Mai astept si alte sugestii/pareri din partea voastra.
-
1 Ataşament(e)
A trecut ceva timp de cand i-am dat drumul ... a prins si ceva vizitatori, mai mult decat ma asteptam ... asa ca am decis ca se merita sa mai investesc un pic de timp in el ca sa ii realizez o interfata mai ok .... prin urmare a iesit urmatorul design, care nu e activ inca pe site dar puteti vedea din attach !
Astept pareri.
Ataşament 2378
-
da, pare mai modern putin
la cautarea dupa hex, musai sa ai un colorpicker
-
Urmeaza si asta ... tot am amanat noi functii pentru a vedea cum evolueaza ...
Sa nu va mai dati cu parerea pe designul de mai sus deoarece deja l-am modificat si maine o sa incarc o noua versiune de care sunt mult mai multumit.
-
1 Ataşament(e)
Update: Care maine ? ... daca ma apuca cheful de lucru ... merge treaba repede
Atasat preview-ul actualizat ... mi se pare o varianta destul de castigatoare si sper maine dimineata sa fiu in continuare multumit de design :)
Acuma astept pareri :)
-
-
Chiar e mai intersant si mai simplu :)
-
1 Ataşament(e)
Design-ul implementat in site ... momentan e vizibil doar pentru mine ... mici modificari la aranjarea iconitelor ... chiar mi se pare foarte simplu si atragator si m-am uitat pe design-ul multor site-uri de iconite si desi pare subiectiv ... acesta mi se pare cel mai ok ... Daca aveti sugestii de imbunatatire nu ezitati
-
astept pareri despre noul design care acuma e implementat: iconsdb.com
-
Eu nu prea pricep cum functioneaza. Dau custom hex color si-mi schimba culoarea dar si iconul. ma asteptam sa schimbe doar culoarea.