-
Dorim sa facem un blog pentru magazin, o recomandare de platforma daca se poate?
Am tot cautat comunitati de bloggeri, insa majoritatea sunt foarte putin active ca sa nu spun inactive, imi puteti spune un forum activ de bloggeri?
E mai bine sa cumparam un domeniu derivat din cuvinte cheie sau apropiat de denumirea siteului?
b l o g f a s h i o n . r o cum vi se pare?
-
Cred ca ar merge mai bine un blog de genul : blog.superfashion.ro
-
fa-ti blogul la tine site. o sa te ajute mai bine pe termen lung.
-
superfashion . ro / blog .....mai am de lucrat la el, l-am facut aseara, niste sfaturi mi-ar prinde bine..
Am instalat si cateva module: SEO Ultimate, Simple Facebook Connect, Twitter Like Box Widget. Like facebook box but for twitter(dar nu e activat), Facebook LikeBox Widget, WP Google Maps....alte recomandari?
Articolul este scris de userul iSKY.
-
@pacolino, eu as schimba tema, fa-o sa se integreze cu designul site-ului. Scoate alea de meta din dreapta (de login, rss), widgetul de Fb e mai mare decat restul, baga-ti feedurile pe feedburner.
-
Am vazut ca s-a mai vorbit acum cateva luni de redirectionarea mai multor domenii catre aceeasi pagina de continut, insa nu am inteles prea bine daca se penalizeaza sau nu aceasta procedura? A incercat cineva sa cumpere mai multe domenii nisate pe langa domeniul principal, e de efect sau nu? Banuiesc ca daca nu au deloc continut si redirectioneaza doar catre principal nu ajuta cu nimic!
-
Redirectul transmite valoarea linkurilor de la un domeniu la altul. tu daca si un domeniu "gol", nu o sa te ajute cu nimic redirectul.
-
Bun, am inteles ...e logic, insa daca fac domenii secundare pentru fiecare categorie si chiar subcategorie in parte, cu feeduri ale produselor omoloage categoriei sau subcategoriei - deci practic o sa am continut duplicat pe domeniile aceste secundare, dar e mai usor cu feeduri e munca mai putina, se merita?
-
De ce ai vrea sa iti faci domenii separate pentru toate categoriile si subcategoriile din site? Gandeste-te la timpul si banii pierduti, resurse pe care ai putea sa le investesti doar in site-ul principal. Nu se merita pentru ca o sa ai acelasi lucru pe 10 site-uri. Continutul ala nu o sa iti rankeze niciodata.