Oferim respect, cerem acelasi lucru. Nu am vorbit urat, ci doar am spus adevarul despre minunatul lui site. Are 18 ani si asta nu e o scuza. Daca avea 13, era o scuza, la 18 deja este o problema.
Versiune printabilă
Oferim respect, cerem acelasi lucru. Nu am vorbit urat, ci doar am spus adevarul despre minunatul lui site. Are 18 ani si asta nu e o scuza. Daca avea 13, era o scuza, la 18 deja este o problema.
Conteaza doar "anii in domeniu".
Singurul repros e ca nu a citit forumul. Vedea astfel ca un blog personal nu are cum sa aduca prea mult trafic.
Din acest motiv i-am dat link unde sa documenteze.
Stai sa inteleg, tu vrei sa-ti dam noi idei pentru viitoarele articole de pe blogul tau personal? De asemenea vrei sa iti oferim idei de promovare si cum poti sa atragi comentarii de la vizitatori?
Eu cred ca ar trebui sa incepi sa inveti, sa inveti sa scrii corect, sa inveti cum sa gasesti idei pentru articole, sa inveti cum sa provoci cititorii sa-ti comenteze, etc., sa inveti! Resurse sunt destule chiar si pe acest forum, dar stai! tu nu cumva vrei sa faci bani pe net? bani online? bani moca?
Nu ai vrea sa-ti scriem cei de pe forum articole moca, nu ai vrea sa ...[insert something here]?
Stiu, poate sunt rau, dar am vazut ca de la o vreme pe acest forum aterizeaza fel si fel de pusti care nu au in cap sa invete ceva ci doar sa primeasca informatii mura-n gura. Adica eu pot sa stau sa rasfoiesc forumul dupa ce ma intereseaza insa ei nu. Toti se viseaza manageri, redactori, antreprenor, etc..
Acum pe bune, daca iti spun eu sa-ti scoti porcaria aia de reclama si sa te apuci sa scrii corect articole + sa cauti subiecte interesante, probabil ai spune ca sunt un .... si un.... si ca ...., corect? Ei, de aceea nu-ti spun.
Sa o luam cu inceputul...
@drago0sh, reclama de la sponsorads, a fost eliminata... multumesc de reply.
@Mihai Alexandru, multumesc de sugestie...
@lumpy, exact... scriu ce-mi place, ce fac, etc. etc., as dori inca ceva in plus, ce ar prinde la vizitatori; spre exemplu, cateva sfaturi pt. optimizarea wp-ului, tehnici esentiale seo, etc.
... poate mi-a scapat ceva din neatentie, nu doresc sa se intample asa ceva.Citat:
Tu scrii un cuvant cu diacritice si apoi acelasi cuvant fara. Nu se face asa.
... e pur si simplu un comentariu, nu e o descriere! Ce sa descriu!? Pur si simplu am gasit o poza interesanta prin pc-ul meu/de pe net si am vrut sa-mi spun parerea, nimic mai mult.Citat:
Ce pot sa zic la asta? Articol de 3 randuri, o mica vaicareala devenita deja prea cunoscuta printre romani. Dupa imi spui ca vrei sa te dai pe partie, nici la aia n-am ce sa zic...
@1nesco, multumesc mult.
@alecs, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici, scuza-ma.
@Kaa, fiecare scrie articolele (pe blog) in felul sau... E blogul l-am facut din plictiseala, nu ca as avea "talent" sau nu; nu doresc sa ma premieze nimeni pentru acest "talent".
E posibil sa-mi fi scapat ceva...Citat:
ai foarte multe greseli gramaticale
Am rescris acel buton, acum e bine? Multumesc mult pentru sesizare.
Link-urile sponsorizate!? Ce-au acele link-uri, cu ce incurca vizitatorul!? Ok, sunt total de acord cu pop-up-ul...Citat:
Link-urile sponsorizate si acel pop-up denota clar o lipsa de respect fata de vizitatori.
@tymbark, nu, nu am facut acest topic pt. trafic... ci pentru a cere niste nevinovate pareri... nimeni nu te oblica sa-ti exprimi parerea! Am scos pop-up-ul ala, oricum nu ma ajuta prea mult, deoarece mi-a scazut traficul in ultima vreme...
@Cristi G, e pur si simplu parerea ta, si ti-o respect, nu esti obligat sa-mi vizitezi blog-ul, si punct; acest reply-uri rautacioase, nu ma descurajeaza cu nimic sa merg mai departe cu proiectul meu, ba din contra... Iti multumesc.
@1nesco, recunosc, sunt incepator... am mai avut un blog cu multa vreme in urma, dar cu un continut diferit...
@Cristi G, nu ma intereseaza parerea ta... ai spus-o intr-un reply, gata! Daca tii neaparat sa te revolti, iti recomand sa-ti deschizi un topic, si sa aberezi in continuare...
@1nesco, exact!
@Dragos Bunea,
Daca e posibil, cateva sugestii de la bloggeri experimentati nu ar strica.Citat:
Stai sa inteleg, tu vrei sa-ti dam noi idei pentru viitoarele articole de pe blogul tau personal? De asemenea vrei sa iti oferim idei de promovare si cum poti sa atragi comentarii de la vizitatori?
Eu zic ca scriu acceptabil, din punctul meu de vedere, poate mi-a mai scapat ceva... imi cer scuze, nu a fost cu intentie...Citat:
Eu cred ca ar trebui sa incepi sa inveti, sa inveti sa scrii corect, sa inveti cum sa gasesti idei pentru articole, sa inveti cum sa provoci cititorii sa-ti comenteze, etc., sa inveti! Resurse sunt destule chiar si pe acest forum, dar stai! tu nu cumva vrei sa faci bani pe net? bani online? bani moca?
Hmmm, bani online... daca pot de ce nu, din advertoriale, link-uri etc.
Nici chiar asa...Citat:
Nu ai vrea sa-ti scriem cei de pe forum articole moca, nu ai vrea sa ...[insert something here]?
Aici scuza-ma, dar gresesti! Nu are nicio treaba experienta pe care o am in blogging cu varsta mea! Am cerut niste pareri, cine nu doreste sa mi-o comunice, sa se abtina. Oricine are dreptul sa viseze... Eu de ce nu as avea!?Citat:
Stiu, poate sunt rau, dar am vazut ca de la o vreme pe acest forum aterizeaza fel si fel de pusti care nu au in cap sa invete ceva ci doar sa primeasca informatii mura-n gura. Adica eu pot sa stau sa rasfoiesc forumul dupa ce ma intereseaza insa ei nu. Toti se viseaza manageri, redactori, antreprenor, etc..
Nuuu! Am spus eu ca ignor sfaturile!? Sunt chiar binevenite, de la persoane cu o experienta in spate! Reclama am scos-o, voi incerca sa fiu mai atent la redactarea articolelor, si sa caut subiecte pe cat posibil interesante. Acum e ok?Citat:
Acum pe bune, daca iti spun eu sa-ti scoti porcaria aia de reclama si sa te apuci sa scrii corect articole + sa cauti subiecte interesante, probabil ai spune ca sunt un .... si un.... si ca ...., corect? Ei, de aceea nu-ti spun.
In alta ordine de idei... uitati-va la alti bloggeri cunoscuti, cum si-au inceput cariera in blogging, si dupa criticati-ma!
O seara minunata! Si multumesc pentru reply-uri!
@ciprian eu tin sa te felicit ca scrii surprinzator de corect pentru un copil de 19 ani al mileniului 3.
cat despre continut, el o sa vina cu timpul. nici nu iti trebuie prea mult talent, stai linistit, unii au reusit si fara. ideea e, cum spunea si un coleg mai sus, sa scrii despre ce iti place:)
@misticalriver,
Faci cumva misto de mine? Daca vrei sa faci misto de cineva cauta-ti alta persoana, deoarece nu tolerez un astfel de limbaj.Citat:
tin sa te felicit ca scrii surprinzator de corect pentru un copil de 19 ani al mileniului 3.
Multumesc.
nu e vorba de niciun misto. este doar o simpla constatare dupa experientele avute cu tinerii din ziua de astazi - cei de prin liceu - care abia stiu sa-si scrie numele. tu scrii corect iar "urcati sus" il aud zi de zi, deci chiar nu e o greseala intolerabila:)
Eu nu am vazut nicio persoana, de 16-19 ani care nu stie sa-si scrie numele/prenumele, e aberant.Citat:
nu e vorba de niciun misto. este doar o simpla constatare dupa experientele avute cu tinerii din ziua de astazi - cei de prin liceu - care abia stiu sa-si scrie numele.
Am gresit dom'le cu acel "urcati sus", ce atata panarama...!? Gresesc oameni din politica...Citat:
tu scrii corect iar "urcati sus" il aud zi de zi, deci chiar nu e o greseala intolerabila
Ii puteti vedea zilnic, cum scot cate un porumbel...
Din punctul meu de vedere, este o greseala mare, pacat ca nu am observat! Voi fi mai atent pe viitor.
Tind sa cred ca in continuare vrei sa faci misto de mine...
toti tind sa creada asta, principalul motiv pentru care am bulina rosie la reputatie.
cat despre: Eu nu am vazut nicio persoana, de 16-19 ani care nu stie sa-si scrie numele/prenumele, e aberant.
trebuia sa vii in weekend la preselectiile romanii au talent, la sala sindicatelor, sa vezi acolo spectatori de soi.
gata. ca o dau in offtopic:)
Hmmm... acum pot sa zic, ca m-am inselat. Scuza-ma!Citat:
toti tind sa creada asta, principalul motiv pentru care am bulina rosie la reputatie.
cat despre: Eu nu am vazut nicio persoana, de 16-19 ani care nu stie sa-si scrie numele/prenumele, e aberant.
trebuia sa vii in weekend la preselectiile romanii au talent, la sala sindicatelor, sa vezi acolo spectatori de soi.
Mi se pare incredibil... As vrea sa cunosc astfel de persoane, sa ma pot amuza pe seama lor... cu toate ca nu sunt persoana de genu'.
Idem...Citat:
gata. ca o dau in offtopic:)