De ce sunteti rai? E doar o coincidenta.
No Comment
Versiune printabilă
De ce sunteti rai? E doar o coincidenta.
No Comment
subscriu la parerea celui care a zis ca subiectul asta tre'ia pus la sectiunea bancuri :) pt ca m-am amuzat copios la lecturarea ideilor exprimate de anumiti indivizi prin zona. :)
Deloc, dar esti simpatic. Daca ai vedea datele fiecarei postari ai vedea ca e ceva diferenta intre ele. Si mai ales, daca citeai, vedeai ca am scris ca "am facut modificari la site". Intr-adevar, ce am acum este acel template. Nu ma laud cu munca altora, pt ca nici mie nu mi-ar place ca altul sa se laude cu ceva ce imi apartine. Intr-adevar, ce e acum e template-ul redish. Ce era inainte nu e template; si inca mai este online, pe sectiunea de lb engleza. In stanga jos am un link, verifica :)
Nu-s nici copil si nici nu am venit aici ca sa "vand gogosi"
Well, am revenit doar sa multumesc celor de aici care mi-au dat sfaturi competente pe forum si in pm. Cat despre ceilalti, criticile, asa de prost gust cum au fost ele mi-au folosit totusi. Asa ca in loc sa "vand gogosi", am ales sa-mi optimizez site-ul in asa fel incat in nici 2 luni de la aparitia lui sa am PR1.
Si, casperel, daca inca vand gogosi, ce zici de o verificare? Enjoy your donuts!