Postat în original de
George Ginghina
@valx90 - am sa te intreb o chestie: Ai jucat vreodata TheCrims? Deci literalmente, este cel mai genial joc browser based pe care l-am jucat, ever. Incearca sa te inspiri de la ei cand vine vorba de aranjarea in pagina, etc. Scriptul este destul de saracacios, drept pentru care iti sugerez sa iti pui mintea la contributie si sa te apuci sa faci ceva si mai bun, daca vrei sa mearga.
De design clar ai nevoie. Eu unul, as mai adauga la caracteristicile masinilor Top Speed. In functie de aceste caracteristici, as face mai multe tipuri de curse: Classic, Drag, Burnout, etc. iar la Drag ar castiga masinile care ar avea Acceleration mai mare, la classic cele cu Top Speed mai mare, si asa mai departe. De asemenea, nu cred ca ai voie sa folosesti branduri de masini de genul BMW, Mercedes, din cauza drepturilor de autor, deci iti recomand sa iti iei un designer bun, care sa iti faca cateva masini si pe care sa le numesti tu cum crezi de cuviinta. Cel care ti-a facut aceste masini pe care le ai deja, e ok, insa se poate si mai bine.
De asemenea, ai mai putea adauga niste functii care sa imbunatateasca calitatile masinilor. Roti stiu eu de care, Sasiu cine stie ce firma si asa mai departe.
Insa la momentul acesta, te sfatuiesc sa lucrezi cat se poate de mult la design. Altfel, nu-i dau multe sanse jocului.