Propun spre analiza siteul www.petz.ro . Site-ul e nou ... e online de aproximativ o luna si ceva.
Astept parerile voastre mai ales din punct de vedere SEO, dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita.
:unsure:
Versiune printabilă
Propun spre analiza siteul www.petz.ro . Site-ul e nou ... e online de aproximativ o luna si ceva.
Astept parerile voastre mai ales din punct de vedere SEO, dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita.
:unsure:
Mi-am pus gramada de animalutze la tine pe site. Am inceput cu iepurii, i-am bagat in categ. rozatoare si am adaugat toate pozele, adica si cainele si pisica. Nu gasesc de unde sa-i bag pe astia in alta categ. Sau tb sa fac album separat pt fiecare animal in parte? E ultimul album bagat. Adica ala unde scrie ca cainele meu e un iepure :D
Cam complicat pt. creierasul meu. Baga si tu undeva instructiuni de folosire.
Eh....ai acolo "ograda ta"...dupa ce te loghezi....in dreapta sus(e cam mic, dar ma gandesc sa fac ceva sa fie mai vizibil)... de acolo ti-ai pus si tu cainele, pisica si iepurasii...asa..deci cand dai pe ograda...scrie ...vrei sa adaugi un nou animal..etc.etc...
Daca mai aveti probleme cu "animalutzele" postati pe forum la petz.ro. Sa nu populam si pe aici cu iepurasi si catei. :rolleyes:
"dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita. "
Chestia cu instructiunile de folosire era o sugestie. Dar ca sa-ti dau sugestia, trebuia sa scriu ce am patit.
Ok ... e bine ca ai pus aici.. doar ca vroiam sa discutam mai mult pe parte de SEO... cred ca cel mai bine e sa lamurim probleme legate de functionalitate direct pe siteurile in cauza. Din partea mea e ok si aici... doar ca nu vreau sa se supere moderatorii.
Vad ca nimeni nu vrea sa analizeze si sa imi dea ceva sfaturi din punct de vedere SEO. Poate toata lumea e ocupata... dar mai sper sa aruncati cand va faceti putin timp si un ochi pe site. :unsure:
N-ai title la nici un link.
Si daca tot ai definit css extern, defineste-l pana la capat.
<div class="b19_body f12 normal" style="background-image:url('templates/simplu/grafica/osc/5.gif')">prenotari</div>
Inscrie-l prin directoare. N-ai nici un IBL (si sper ca n-am spus vreo prostie)
"link:http://www.petz.ro/animale-de-casa/ - nu a fost găsit în nici un document."
www.petx.ro se duce in www.petz.ro/animale-de-casa/. Nu cred ca e prea indicat. Sa-ti explice expertii de ce :)
1. Da....titluri pe linkuri intradevar nu am. hmmm... <_<
2. Cu backlinkurile nu stiu ce e... de inscris in directoare e inscris... o fi patit ceva google-ul de nu returneaza nimic... astept sa isi faca un update...
3. nu e ok ca www.petz.ro merge in www.petz.ro/animale-de-casa/ ? De ce? Ce e rau in asta?
Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva.
Mersi mult pentru sfaturi! :)
Din cate am citit se pare ca link title-urile nu prea au importanta pentru Google. Din cate zic altii, se pare ca acestea nu sunt indexate.
Probabil gresesc, dar ma gandesc ca in caz ca ar fi luate in considerare de google, ar putea fi si o portita pentru spam.
Voi ce stiti? :blink:
Au importanta.
Sunt luate ca spam oricum daca abuzei de ele(prea multe keywords pe ele, tile pe imagini de dimensiuni mici)
Atata timp cat faci lucrurile cum trebuie, nimic din ceea ce "nu se mai foloseste" nu are cum sa iti dauneze.
Faci lucrurile pentru ca asa se fac, nu pentru ca nu se mai folosesc sau nu dauneaza.
Sint prea multi care pun in fata principiul asta. Si nu e bine.
:mellow:
Ok... mersi pentru raspunsuri.
Krumel....eu am intrebat strict legat de SEO in ceea ce priveste link title-urile. De folosit e normal sa le folosesti daca consideri ca te ajuta cu ceva. Eu NU am intrebat asta in sensul urmator: daca le pun dauneaza cu ceva?
Am intrebat asa:
Am link yadayada
acum daca dau pe google search "e oare indexxxxat?" nu imi returneaza nici un rezultat.
daca pun undeva linkul asta online si vine googlebot-ul si se uita si apoi ma duc si caut din nou dupa
"e oare indexxxxat?" o sa imi dea rezultate sau nu?
Sa nu imi ziceti sa fac asta. :D Intrebam pentru ca din cate am citit nu prea se stie. Unii zic ca da altii ca nu.
Diana zicea:
Stie careva sa imi zica de ce nu e ok sa fac redirectarea asta? :huh:Citat:
www.petx.ro se duce in www.petz.ro/animale-de-casa/. Nu cred ca e prea indicat. Sa-ti explice expertii de ce
Eu as ruga administratorul sa raspunda mesajului pentru furt de continut.
rnicolescu poate iti dezvolti acuzatiile si cu niste dovezi.
Bine ai venit.
Nu mai e cazul, s-a rezolvat pe cale amiabila!
Macat poti explica ce anume s-a rezolvat ?
Razvan... astept o explicatie. Nu cu mine ai vorbit pe petz.ro pe forum.
Ideea e urmatoarea: linkul cu pricina este aici Cristi http://www.petz.ro/animale-de-casa/f...opic.php?t=177
L-a deranjat publicarea de catre Dana, care este moderatoare de putin timp(asta nu e o scuza), a unui calendar competitional care aparea pe site-ul lor.
Intrebare: Calendarul competitional e al tau? E creatie proprie? Sau e un calendar accesibil publicului?
Dana l-a luat de la voi, pentru ca la voi l-a gasit si a precizat sursa... ciobanescgerman.net. Ce a gresit aici?
2. Chiar daca ar fi gresit, consider ca trebuia sa ii transmiti printr-un mesaj privat acest lucru, iar in cazul in care nu se rezolva, puteai sa te apuci sa iti faci cont la seopedia si la petz si sa arunci acuzatii in public.
"Oricat am cautat pe ciobanescgerman.net nu am gasit niciunde precizat ca drepturile sunt rezervate, ca nu este permisa reproducerea fara acordul d-voastra. " asta a scris unul din moderatorii de la petz.
Am cautat si eu si nu am gasit.
Repet, daca ceea ce e acolo e creatie proprie, imi cer scuze in numele celor care au publicat pe forum acel calendar.
Nu vroiam sa intervin, dar vreau sa fie lamurita situatia, pentru ca pe seopedia, am fost eu acuzat si crede-ma ca sunt total impotriva plagiatului desi in acest caz, nu a fost vorba de asa ceva.
Eu cred ca un calendar competitional e de interes marit pentru anumite persoane din domeniul asta.
Deci e public si deci daca e luat de pe un site si pus link catre site-ul respectiv, cu specificatia ca e o resursa preluata, nu cred ca se ajunge la plagiat.
Ar trebui de tinut cont si de facut diferenta intre creatii personale si informatii de larg interes.
In fond, prin preluarea calendarului competitional si punerea de link catre site-ul sursa, s-a facut o promovare sursei.
Exista atat de multe site-uri bune si cu continut specific (stiu asta din DMOZ), dar aceste site-uri promoveaza sau pun link catre alte site-uri care nu sint din domeniul lor.
Oamenii care vin sa citeasca informatii despre animale sint interesati de recomandarile voastre si catre alte site-uri asemanatoare din domeniul asta, si nicidecum de concursuri SEO, directoare, etc.
Arti avea un trafic specific si asta e foarte important.
Ideea este ca dorim sa oferim o informatie actualizata la zi si reala, acele date se pot modifica de multe ori in decursul unui an (se schimba locatii, se anuleaza se reprogrameaza un concurs, se schimba arbitrii). Un copy/paste de acum cateva luni nu prea are nici o valoare, si poate face rau atat noua (ca de la noi a fost preluat) cat si lor (ca omu' a luat informatia neactualizata de pe alt site)
- Daca printr-un mail se solicita postarea acelui calendar si pe alt site, se explica lucrul acesta! Cam asta era ideea ...
- Nu am pus nici un fel de 'drepturi rezervate' pentru ca informatia este, intradevar, publica, dar este actualizata chiar si de cateva ori pe zi. M-am gandit ca lucrul asta se vede si nu vor exista preluari de informatie neactualizata.
Ps:
- cum am spus si pe forumul petz.ro, nu am gasit o adresa de mail a Danei!
- pe seopedia am cont de mult timp (admini pot confirma), chiar daca nu am postat nimic.
Din partea mea, caz inchis si multumiri pentru raspunsul promt de pe petz.ro!
Ok e bine sa s-a rezolvat.
Razvane... sincer acu... pentru mine cazul era inchis inca de la inceput pentru ca nu aveai dreptate.
Tu insa ai acuzat si ai lasat sa se inteleaga ca ti-as fi copiat cine stie ce de pe site. E o acuzatie grava... citez: "Eu as ruga administratorul sa raspunda mesajului pentru furt de continut." :) De la furt de continut si pana la grija utilizatorilor e cale lunga. Nu comentez mai mult.
ps. Daca o sa mai fie ceva probleme, desi sper sa nu apara, nu incerca sa contactezi moderatorii. Avem acolo o adresa de contact: office_at_petz.ro. Le citim, si iti promit ca raspundem in cel mai scurt timp, iar daca va trebui sa iau masuri, le voi lua.