Propun spre analiza siteul www.petz.ro . Site-ul e nou ... e online de aproximativ o luna si ceva.
Astept parerile voastre mai ales din punct de vedere SEO, dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita.
:unsure:
Versiune printabilă
Propun spre analiza siteul www.petz.ro . Site-ul e nou ... e online de aproximativ o luna si ceva.
Astept parerile voastre mai ales din punct de vedere SEO, dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita.
:unsure:
Mi-am pus gramada de animalutze la tine pe site. Am inceput cu iepurii, i-am bagat in categ. rozatoare si am adaugat toate pozele, adica si cainele si pisica. Nu gasesc de unde sa-i bag pe astia in alta categ. Sau tb sa fac album separat pt fiecare animal in parte? E ultimul album bagat. Adica ala unde scrie ca cainele meu e un iepure :D
Cam complicat pt. creierasul meu. Baga si tu undeva instructiuni de folosire.
Eh....ai acolo "ograda ta"...dupa ce te loghezi....in dreapta sus(e cam mic, dar ma gandesc sa fac ceva sa fie mai vizibil)... de acolo ti-ai pus si tu cainele, pisica si iepurasii...asa..deci cand dai pe ograda...scrie ...vrei sa adaugi un nou animal..etc.etc...
Daca mai aveti probleme cu "animalutzele" postati pe forum la petz.ro. Sa nu populam si pe aici cu iepurasi si catei. :rolleyes:
"dar orice altfel de parere/sugestie e binevenita. "
Chestia cu instructiunile de folosire era o sugestie. Dar ca sa-ti dau sugestia, trebuia sa scriu ce am patit.
Ok ... e bine ca ai pus aici.. doar ca vroiam sa discutam mai mult pe parte de SEO... cred ca cel mai bine e sa lamurim probleme legate de functionalitate direct pe siteurile in cauza. Din partea mea e ok si aici... doar ca nu vreau sa se supere moderatorii.
Vad ca nimeni nu vrea sa analizeze si sa imi dea ceva sfaturi din punct de vedere SEO. Poate toata lumea e ocupata... dar mai sper sa aruncati cand va faceti putin timp si un ochi pe site. :unsure:
N-ai title la nici un link.
Si daca tot ai definit css extern, defineste-l pana la capat.
<div class="b19_body f12 normal" style="background-image:url('templates/simplu/grafica/osc/5.gif')">prenotari</div>
Inscrie-l prin directoare. N-ai nici un IBL (si sper ca n-am spus vreo prostie)
"link:http://www.petz.ro/animale-de-casa/ - nu a fost găsit în nici un document."
www.petx.ro se duce in www.petz.ro/animale-de-casa/. Nu cred ca e prea indicat. Sa-ti explice expertii de ce :)
1. Da....titluri pe linkuri intradevar nu am. hmmm... <_<
2. Cu backlinkurile nu stiu ce e... de inscris in directoare e inscris... o fi patit ceva google-ul de nu returneaza nimic... astept sa isi faca un update...
3. nu e ok ca www.petz.ro merge in www.petz.ro/animale-de-casa/ ? De ce? Ce e rau in asta?
Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva.
Mersi mult pentru sfaturi! :)
Din cate am citit se pare ca link title-urile nu prea au importanta pentru Google. Din cate zic altii, se pare ca acestea nu sunt indexate.
Probabil gresesc, dar ma gandesc ca in caz ca ar fi luate in considerare de google, ar putea fi si o portita pentru spam.
Voi ce stiti? :blink:
Au importanta.
Sunt luate ca spam oricum daca abuzei de ele(prea multe keywords pe ele, tile pe imagini de dimensiuni mici)
Atata timp cat faci lucrurile cum trebuie, nimic din ceea ce "nu se mai foloseste" nu are cum sa iti dauneze.
Faci lucrurile pentru ca asa se fac, nu pentru ca nu se mai folosesc sau nu dauneaza.
Sint prea multi care pun in fata principiul asta. Si nu e bine.
:mellow: