Am lansat versiune beta a proiectului www.bionyk.com
Astept parerile voastre legate de design,de buguri, idei noi,ce ii lipseste si altele .
Versiune printabilă
Am lansat versiune beta a proiectului www.bionyk.com
Astept parerile voastre legate de design,de buguri, idei noi,ce ii lipseste si altele .
Arata bine, nu am stat sa analizez in detaliu, dar conteaza prima impresie. Bafta! Eu zic ca e un proiect promitator!
Design-ul este extraordinar....
Ce inseamna bionyk?
Buna intrebare...ai putea sa ne raspunzi? :)
Sunt de aceeasi parare. In special flash-urile sunt tare dragute.
Nici eu nu am stat sa analizez in detaliu, dar am observat un bug...
Joi mi-am creat un cont si nu stiam de ce nu primesc mailul cu link de activare(am aflat mai tarziu, gresisem mailul), am incercat sa ma loghez, nu am putut, normal, pt ca nu activasem contul. Astazi(sambata) am vazut postul tau pe Seopedia si am incercat sa ma loghez, culmea, m-am logat fara nici o problema :O . Cu ocazia asta am modificat si mailul(imi dadusem seama ca l-am gresit la inregistrare...). Dupa am dat logout si nu m-am mai putut loga. Am intrat in mail, de data asta primisem link de activare(am modificat mail din cont).
Acum e ok...dar mi s-a parut ciudat ca m-am putut loga fara sa acivez contul :confused:
Imi permit si o intrebare: sunt 90% ca folosesti un script, daca nu ma insel, ne poti spune ce script folosesti? :)
In rest...mult succes, sunt sigur ca va fi un proiect de scucces!
Marian Petre
Acum la inceput am activat noi conturile userilor care nu au resusit sa verifice mailul, deoarece am avut probleme pana am rezolvat cu cei de la Yahoo sa vina mail-urile in inbox,iar daca ajungeau in bulk nu se mai obosea nimeni sa activeze.
Acum totul e ok!
In momentul cand vrei sa schimbi adresa de mail ,am considerat ca e corect sa faci o reactivare sa confirmi mailul respectiv.
Da am folosit sau cel putin am vrut sa folosim un script insa am avut probleme cu el, destul de mari.Am pastrat nucleul insa in general i-am facut modificari majore sa il putem adapta la cerintele noastre-userilor .Numele nu cred ca are importanta deoarece nu recomand la nimeni sa foloseasca asa ceva,insa daca insisti iti pot spune in privat!
bionyk am vrea in viitor fie reprezentat de :
In science fiction, termenul de “Bionic” obisnuia sa descrie o fiinta umana care avea cateva din organe inlocuite sau imbunatatite de parti electronice are ii dadeau puteri supraomenesti. Noi am folosit de fapt acest nume cu un sens adaugat, aplicat la fuziunea dintre oameni si reteaua sociala creata on-line. Prin acest nume dat site-ului nostru, noi incercam sa creeam pentru toti oamenii din intreaga lume un mijloc de imbunatatire a aptitudinilor de socializare in mediul virtual.
Multumesc de aprecieri,insa ce credeti ca ii lipseste cel mai mult?
p.s va rog sa nu spuneti ,teme,editare profiluri,etc, deoarece astea sunt pe drum!
la ora asta, va rog sa imi scuzati greselile de ortografie.
Nu vreau sa va laud prea mult... dar site-ul arata SUPERB! "Succesuri" ;)
Dupa cum s-a mai spus, design-ul arata foarte bine (felicitari UIS).
O chestie minora am observat, nu exista "selected" la meniu. De ce?
Pe site sunt 2 meniuri principale.
La hover apare o "sageata" care ar trebui sa ramana acolo cand accesezi pagina respectiva.
da,corect,am notat!
Multumesc!
Alte bug-uri ,lipsuri va rog!
Da.. designul e foarte reusit.
Si muzica e hostata pe server? Ce hardware sta in spate? :D
Cum ai rezolvat?
Ai mancat un d in "Cumpără sau vine telefoane mobile, calculatoare, mașini, proprietăți, etc. "
http://www.bionyk.com/login/
Cans selectezi limba, la Romana steguletul e de la UK iar la Engleza am impresia ca e steguletul Cehiei :P
Siteul arata bine, dar daca intr-adevar platforma e dolphin atunci oricat de quad ar fi el serverul, or sa se vada si partile negative ale acestei platforme.
Pai a zis ca l-au modificat foarte mult.
Nu e Dolphin si nici template premium .
Codul a fost rescris si inca este rescris, optimizat etc!
Nu va avea timp platforma sa isi arate partile negative,deoarece pana se va ajunge la acel moment totul va fi schimbat!
este PHPFox, m-am uitat pe site si e foarte reusit.(design style)
Poate dai din casa si ne zici cum vrei sa fie mai popular ca cele deja existente ? Vreo strategie noua de marketing ?
pentru ca un topic mai vechi a fost inchis si redenumit (amici de la tine din oras , ti-au facut favoruri probabil), dar eu nu am uitat ca era ceva de genul spam bionyk
vin si eu cu o intrebare pentru propietar
Dc saptamna asta am primit 4 mailuri cum un user (cunoscut mie dupa nick) si-a facut cont pe bionyk si sa-i vizitez profilul?
in plus de asta am si dezabonare? pai eu nu m-am abonat niciodata!
primul mail nu m-a deranjat, nici al 2lea, dar cand devii insitent ... ma gandesc pe viitor cand un prieten de al meu o sa isi vanda masina, sa primesc 4-5 mailuri pe spatamna sa-i vand anuntul? sau vre-o amica sa trimita o reteta culinara pe un site? iar sa primesc 4-5 mailuri sa-i vad prajiturile?
Sunt convins ca nu sunt singurul care a primit nesolicitari de la Bionyk, timp a trecut de cand sunteti pe piata si torusi succesul nu mai vine!
ps: toate mailurile mi-au intrat in SPAM la yahoo, asta ca sa te mai indispun putin :)
Heh, asta e un fel de carcoteala. Ai ceva de zis legat de faptul ca (si in alte cazuri) nu s-a considerat spam invitatia facuta de altii? (si m-am exprimat ca au o problema in privinta invitatiilor) Crezi ca pe langa faptul ca sintem din acelasi oras, am putea fi chiar si rude? Sau poate chiar mai mult? :O
Sint curios pana unde duce mintea conspirativa... nu de alta dar un mare erou national a facut zilele trecute o presupunere (la adresa mea) si nu a iesit asa de bine ..ptr ca a presupus prost. Tu? As vrea parerea sa o spui direct, ca ocolisurile nu imi plac. :twisted:
stiu ca omul ceruse sa se schimbe titlul topicului la vremea respectiva, dar fusese refuzat, aseara cand vroiam sa postez "deranjul" primit de la ei nu l-am mai gasit, am simtit nevoia sa spun ca a existat asa ceva (presupun ca iti amintesti), si la fel mi-am dat o parere (poate gresita) , dar cineva cu siguranta "l-a iertat / modificat" poate tu sau poate altul :)
Nu asta conteaza, ci insitenta lor nesolicitata, pentru care astept un raspuns.
Sistemul functioneaza astfel:
Userul extrage lista de contacte printre care te afli si tu. Se trimit invitatii, daca iti faci cont nu mai primesti e-mailuri, daca nu iti faci e un cron care te renotifica ca x te-a invitat. Nu trebuie sa te abonezi nicaieri. Dezabonarea e pentru aia care primesc acele e-mailuri nesolicitate. Introduci e-mailul si nu mai primesti nimic niciodata. Asa functioneaza orice sistem de acest gen. Alte nelamuriri?
@Krumel acum am inteles de ce mi-ai dat "infractiune".
P.s. A primit si Mezei invitatii, mi-a zis in privat, si-a bagat e-mailul si cred eu ca nu a mai primit nimic.
sistemul e insitent, mai sunt site-uri si nu au metoda ta, ms frumos pentru lamurire, voi astepta urmatoarea invitatie sa ma dezabonez
Indiferent cum e sistemul te poti dezabona si nu mai primesti nimic. Trimite-mi e-mailul pe pm.
Intr-adevar, si eu am primit invitatii. La fel de nervos am fost si eu, dar s-a rezolvat cu calm.
Aparent, o groaza de oameni ma au in lista lor de YM!. Greseli din trecut :)
nu am intrat demult pe website asa ca nu stiu cand s-a intamplat schimbarea, insa noua interfata mi se pare mult mai ok.
Mie imi place site`ul dar SEAMANA FOARTE MULT CU FACE BOC :))
eu zic ca ar trebui sa vi cu ceva diferit, nu o sa`si dea nimeni contul de face boc pe bionyk , oricum strategia aia insistenta cred ca o sa aiba rezultate pentru ca alti oameni (cam 90%) care nu stiu prea multe despre interntet o sa isi faca cont si or sa aiba activitate.. oricum este discutabila ideea asta.
Mie personal imi place si sunt intr`un fel mandru ca este facut si reprezentat de un Roman :D
Succes iti doresc!
Mie imi place mult, dar asemanarea cu facebook nu este foarte buna. Cum spune si colecul nostru, duku602, e mai bine sa vi cu ceva diferit. Ceva pe placul utilizatorilor.
avand in vedere ca stiu si precedentul 'bionyk', tind sa cred ca noua versiune ar fi mai putin 'quality' din cateva motive:
1. logo-ul
Chiar daca noul logo este unul foarte foarte shic, nu se prea potriveste comunitatii tale. Cel anterior inspira mai mult zambet, mai mult spirit de 'social media'. Ai si vazut asta din discutiile acelui thread.
2. Designul si structura
La fel, un design de invidiat, acel tour foarte profesionist etc, insa si aici cred ca ii lipsesc cateva lucruri. In vechiul bionyk aveai first page, ceva cu 'Ultimii useri inscrisi', 'Ultimele jocuri adaugate' sau ce a mai comentat unul celuilalt. Mai exact, inca din prima pagina aratai utilizatorului ca exista dinamism pe site, este deja o comunitate activa and so on. Noul bionyk pare ceva mort. Nu activitate curenta, nu useri inscrisi, nimic ce sa atraga un vizitator spre a-si creea un cont , primul pas esential urmarit.
Eu cred ca noua versiune va avea o rata mai scazuta de inscrieri fiindca primul gand pe care site-ul tau il emite, este o stare de lipsa de activitate si lucruri interesante. Este doar parerea mea, nimic mai mult.
ConstantinLG are dreptate, de ce nu incerci sa introduci ceva de genul "Gagici inregistrate pe site: Numar, Baieti: Numar" sa arati ca dincolo de prezentarea asta frumoasa exista foarte multe cai si oportunitati pentru fiecare nou venit.
Tu administrezi sala de internet StarNet din Iasi ? Am fost odata acolo si era setat ca home page site-ul asta.
superb site-ul! felicitari adrian
La prima vedere e super. Desi imi pare ca te'ai inspirat poate putin cam mult din facebook, arata foarte bine.
bafta
O intrebare , de ce lumea care incearca sa se dezaboneze de la invitatiile de la bionic dupa ce baga codul antibut pe site-ul lor numai primesc linkul de dezabonare?
Si nu au optiunea de stergere a contului , ce-or fi toate astea :-?
Laurentiu, te rog inceteaza cu prostiile si vezi ti de treburile tale! Stim noi ce stim! Noi doi!
Ps. Ambele functioneaza!
http://img703.imageshack.us/img703/9961/bionicsucks.jpg
Bionyk are propriile legi nescrise cum are si propria limba sa inteleg.
Imaginea vorbeste de la sine
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Aaaa si ultima
http://img843.imageshack.us/img843/8...oniccontac.jpg
Securitatea datelor personale si mult profesionalism .
Probabil 'staff'-ul de la bionic eu nu am nimic de impartit cu nimeni.