La ce ma refer eu este ca vor sa le inchida,nu vor sa delisteze emisiunile lor (au facuto toti)
De e le-ar dori inchise daca nu difuzeaza nimik din trustul pro?
Versiune printabilă
La ce ma refer eu este ca vor sa le inchida,nu vor sa delisteze emisiunile lor (au facuto toti)
Vor sa le inchida pentru ca acestia le folosesc continutul. In momentul in care nu vor mai avea continutul lor, nu vor avea motiv sa le ceara inchiderea pentru ca nu va mai exista concurenta intre ei.
Fiecare va avea nisa si produsele lui specifice. Ceea ce nu se intampla momentan.
Emisiunile pe care le produc costa zeci (sute) de mii de euro / pe sezon. Se platesc licente pentru Romanii au talent / Vocea Romaniei + banii pentru prezentatori / actori + premii etc. Cand aud ca "pro tv-ul sunt niste lacomi etc" imi vine sa rad. Totul este o afacere.
Daca la final de sezon profitul nu exista, aceste emisiuni vor disparea in urmatorul an pentru ca nimeni nu investeste in ceva dovedit neprofitabil.
Mai greu sa faci un site cu multe seriale pe el cand trebuie sa platesti licente. Tot mai bine ca vplay nu?... furam continutul..nu licentiem nimic... si incercam sa ne ascundem dupa niste chichite legale...
Sunt uimit cum atatea persoane de aici incearca sa pozitioneze vplay ca un site cu un model de urmat. Site-ul e ilegal, nu e nimic de laudat la el. Nu e greu sa furi continut de la altii si sa il oferi pe net la sub pret atata timp cat nu platesti licente.
Probabil nu realizeaza ca este mult mai greu sa ai succes cu un site legal decat cu unul ilegal. Nu-si dau seama ca dintr-un site condus de o companie, legal, se plateste un sfert din profit la stat. Mai mult de atat, probabil niciunul din ei nu a fost salariat cu carte de munca sa vada procentul luat de stat si procentul care-i ramane lui in mana.
Este imposibil sa stii aceste aspecte si sa declari ca vplay e mai corect si mai bun. Si sper ca remarcati ca nu am mai inclus aici si licentele de difuzare de care vorbea Nic ori costurile de productie ale acelor showuri.
Si nu ti se pare normal sa aiba aceasta pretentie?Citat:
Din moment ce ei ofera niste servicii legal, iar altul ii face concurenta cu acelasi tip de servicii dar in mod ilegal mi se pare normal. Nici nu inteleg de ce ne mai contrazicem pe tema asta.
LE: Iau ca exemplu meciul de aseara cu Bute.
Money si Digi au platit sume mari pentru dreptul de difuzare insa pe langa ei au fost zeci de "bine voitori" care au preluat stream-ul si l-au oferit la randul lor pe siteurile proprii.
Vi se pare normal? Eu platesc milioane de euro pentru dreptul de difuzare si tu vii si faci bani pe spinarea mea?
Poate vi se pare o joaca dar cu cat internetul prinde mai mult cu atat vom asista la mai multe actiuni de genul asta. Televiziunile au inteles ca este o metoda buna de facut bani si vor sa profite la maxim, motiv pentru care vor face tot posibilul.
Kaa, imaginiile nu pot fii neaparat copiate daca au watermark pe ele, mie personal nu-mi convine sa mi-se fure o imagine pentru care eu am muncit, editat, lucrat si asa mai departe.
Cat despre articole, doar citind uneori am vazut articole asemanatoare, dar personal am avut o problema cu ei cand am activat pe unul din site-urile personale apropiate wrestlingului, ca doar de aceea am frustrarile astea, nu pentru ca-s al mai mare fan al lor si imi e mie ce articole mai scriu ei, site-ul a fost inchis, sters, domeniile puse la vanzare pe sedo, motivul fiind ca nu e o nici un pic de fair play din partea lor, dar daca tu nu esti corect, imediat te ataca.
Din punctul meu de vedere ei ar trebui sa dispara complect din online, sunt mizerii si punct. Ce treaba au cu vplay si alte site-uri de filme online nu ma intereseaza, dar metoda in sine prin care au ajuns la asta si serviciile de nimic pe care le ofera, te face sa le dai parca putina dreptate, nu ?
Adica, o stire normala nu gasesti, o analiza politica adevarata nu vei gasi, un documentar bun care sa te faca sa intelegi ce se intampla, n-ai sa vezi, poi .... Atunci ce sa plang astea ? Daca erau cei de la National G sau Discovery n-as fii zis nimic, foarte bine au facut. Dar ei, cei ce nu au un articol scris bine de la cap coada ? Cei ce trimit mailuri cum ca "Domeniul dvs. Este o marca inregistrata in Romania, va rugam sa ne predati domeniul in termenul x" Poi de unde pana unde ?
Per total, nu sunt revoltat, nu ma intereseaza (sunt la 14 mii km de tara). Dar, personal am fost mereu realist si cateodata legiile sunt nedrepte, ar trebui sa ia amenzi peste capete uneori si totusi nu se intampla, nu iau nici penalizari din partea motoarelor de cautare, per total sunt scutiti de multe chestii si tot fac destul de multe mizerii.
Ps. Articolele acelea copiate le-am vazut acum doi anii cand eram inca in Romania, era vorba despre o stire politica, nu mai retin exact, dar am sa incerc sa le caut pentru linistea mea sufleteasca.
Numai bine :D
Am inteles acum de unde atata inversunare impotriva ProTV. Puteam sa pariez ca despre asta e vorba. :))
Chiar mai devreme gasisem cateva domenii ale unor useri care aveau numele antena1 (de exemplu) in numele domeniului. Astia sunt hotii, pardon userii, cu care trebuie sa coabitam. Vor sa faca bani pe carca altora si se plang atunci cand cineva ii ia de urechi si ii trimite la munca.
Din punctul meu de vedere vplay si restul ilegalistilor care vor sa faca bani pe munca altora ar trebui sa pateasca ca asta.
@Radu R sa inteleg ca tu esti suparat ca ai fost atentionat cand ai incalcat niscaivai marci inregistrate.
Si mie imi place sa am unde sa urmaresc filme ieftine si chiar gratis daca se poate, nu imi convine ca imi pierd unele resurse ieftine de divertisment (din pacate am atat de mult de munca incat nu am mai avut timp sa ma uit la un film de mult timp). Dar realitatea este ca site-urile respectiv incalca legea, fura, nu are importanta daca si ProTV mai fura, sa le faca reclamatii cei care sunt furati, exista o legislatie destul de dura in materie de drepturi de autor.
In legatura cu articolele respective, de unde stii ca nu au o intelegere cu respectivele trusturi de presa de unde preiau articolele, eu mi-am dat acordul sa preia articole de la mine cu o singura conditie sa puna link spre original, intre site-urile mari din online se inchie multe parteneriate media, doar eu am vreo 20 semnate si stampilate.
Articole proaste avem cu totii drept sa scriem, si te rog sa imi arati tu articolele tale foarte bune comparativ cu ale lor, si trebuie sa tii cont ca protv online este un fel de cancan unde articolele documentate si lungi nu prea sunt apreciate de cititori
Important este ca site-urile respective fura si sunt reclamate pe buna dreptate, intrebarea este de ce au facut aceasta reclamatie la CNA, sigur
Te rog sa imi spui ce site-uri ai tu pe nise din astea.
PS: Chiar daca am avut multe posibilitati am refuzat sa am site-uri din astea ilegale sau la limita legalitatii
sa intelegem daca o sa faca toti aceasi chestie,sa zicem in toata romania vor ramane pe youtube.com doar cateva melodii vechii fara drepturi de autor,daca facem global ::))) va dispaarea jumtate din youtube :))
E un Pamflet tratati-l ca atare
Adica noi daca dorim sa vedem ceva trebuie sa platim,suntem in Europa si avem 800 roni salariu si taxele mai mari ca in alte tari care au minim 1600 si voi vreti sa traim Legal si sa respectam legea...sa citim ziare s-a spus sa platim continut,sa vedem un videoclip ceva again bani..
In tara asta se merge asa.... parere personala...
Langa banca se face farmacie,una te baga in alta,
Locuri de parcare nu sunt deloc: se maresc amenzile
Se nasc tot mai multe firme de ridicare
Cunosc si am cunoscut :si-au luat telefoane in rate :)) si cand au termiant rata telefonu nu m-ai valora nici 100 roni
Tara nu are presedinti sau are 2 :)))
Nu trebuie sa va suparati,este forum suntem colegi parerile sunt impartite...
Oricum nu cred ca are nimeni cont pe voyo.ro :)) si nici nu vad de curand ingramadeala
una e sa ceri sa delisteze (cum au facut pe youtbe.com) alta e sa ceri sa inchida ..
Le urez succes si sa bage dreq la protv filme macar dupa 2007 nu din 1998 cu Rambo
Inchide site-urile de filme romanu evolueaza,baga torent mai mult si dcc+
scuze de ortografie
Va bateti joc de timpul nostru.
Era iminent, sa vina unul care sta afara sa ne zica cat de rau o ducem noi si cat de bine o duc altii, de parca noi traim in padure si nu avem acces la stiri internationale sa vedem. Traim in pestera noi.
Auto-influentare, cum fac toti care stau afara si in loc sa recunoasca ca e mai bine "acasa" incearca sa discrediteze si sa se convinga ca nu este adevarat.
Scoopo, nu te obliga nimeni sa platesti dar nici sa te uiti.
Si nu cred ca ma insel daca zic ca tarile alea civilizate si model de care specificati nu au ajuns la nivelul acela prin furtisaguri si siteuri warez.
Doamne ce bine ar fi de sar inchide toate site-urile de filme si seriale... cat timp pierd zilnic cu serialele online.. e ca un virus :), am fi parca mai sanatosi, mai productivi fara ele.