Nu mai inteleg nimic :) Marylina, este ok cum aveti voi pe site Jocuri Sculpteaza Dovleacul online gratis ? Eu am avut reclama asa la unul din site-uri si am fost penalizat cu acel site.
Versiune printabilă
Nu mai inteleg nimic :) Marylina, este ok cum aveti voi pe site Jocuri Sculpteaza Dovleacul online gratis ? Eu am avut reclama asa la unul din site-uri si am fost penalizat cu acel site.
Nu,nu ai voie. Si pe mine era sa ma penalizeze, dar intai am fost avertizat, asa ca am modificat
Tot asa folosesc si cei de la agame.com Cute Pumpkin Head - Free online games at Agame.com ... si nu i-a mai penalizat nimeni :)
Problema este ca cei de la Agame.com au un Alexa de 1400. La nivelul ala de trafic, nu te mai penalizeaza nimeni, ca le aduci zilnic 5000 Euro (minim) celor de la Google.
Am mai explicat odata, cititi mai in spate, te penalizeaza daca ai reclama DOAR acolo, atunci ea dispare, google pierde, se enerveaza si te penalizeaza.
Daca tu ai reclama deja in pagina si o aduci in atentia utilizatorului ca sa faca google bani mai multi, n-o sa te penalizeze ca nu e nebun.
activinfo, banuiesc ca esti Florin, la ce site ai avut reclama asa ca tu ai alta strategie de adsense din ce am vazut... daca ai pus reclama DOAR acolo, e normal ca te-a penalizat.
Cat despre agame, nu numai ei, multi, foarte multi folosesc asta, e o strategie comuna, nu e penalizabila pentru ca NU AU MOTIV, nu faci nimic gresit.
Va rog sa cititi tot thread-ul si veti intelege, facem posturi aiurea...
Da, Florin sunt. Site-ul care a fost penalizat este ejocurifotbal.com. Pe langa reclama cu secunde mai aveam o reclama 160x600 in meniul din stanga. Dupa ce mi-a inchis google acel site, am modificat reclama la asa cum este acum.
Hai sa va dau o idee, daca va e frica sa faceti asa:
Aveti Adsense, dedesubt preloaderul flash ( bara aia mica ) si dupa ce se incarca deschideti jocul dedesubtul reclamei, adica in locul preloaderului. Asa nu-l mai deranjezi pe Google.
Ca sa nu fac un post nou intreb tot aici,
Am creat si eu un blog pe subdomeniu, dar daca mut intregul continut in folder site.net/blog este ok avand in vedere ca acest blog este instalat separat pe un alt wordpress(cu alt design) fata de cel al site-ului principal ?. Multumesc
Nu mi-e forte clar ce intrebi.
Ai creat subdomeniul blog.site.net si a fost creat folderul public_html/blog? E ok. Acolo instalezi blogul accesandu-l blog.site.net.
Sa urmaresti totusi ce iti afiseaza pe site.net/blog si sa pui un redirect daca nu iti da 404 sau genereaza erori. Redirectul il pui in .htacces din public_html si tu hotarasti catre ce, functie de cat de legat e blogul de domeniul principal... Pe anumite gazduiri am avut problema asta.