Nu mai inteleg nimic :) Marylina, este ok cum aveti voi pe site Jocuri Sculpteaza Dovleacul online gratis ? Eu am avut reclama asa la unul din site-uri si am fost penalizat cu acel site.
Versiune printabilă
Nu mai inteleg nimic :) Marylina, este ok cum aveti voi pe site Jocuri Sculpteaza Dovleacul online gratis ? Eu am avut reclama asa la unul din site-uri si am fost penalizat cu acel site.
Nu,nu ai voie. Si pe mine era sa ma penalizeze, dar intai am fost avertizat, asa ca am modificat
Tot asa folosesc si cei de la agame.com Cute Pumpkin Head - Free online games at Agame.com ... si nu i-a mai penalizat nimeni :)
Problema este ca cei de la Agame.com au un Alexa de 1400. La nivelul ala de trafic, nu te mai penalizeaza nimeni, ca le aduci zilnic 5000 Euro (minim) celor de la Google.
Am mai explicat odata, cititi mai in spate, te penalizeaza daca ai reclama DOAR acolo, atunci ea dispare, google pierde, se enerveaza si te penalizeaza.
Daca tu ai reclama deja in pagina si o aduci in atentia utilizatorului ca sa faca google bani mai multi, n-o sa te penalizeze ca nu e nebun.
activinfo, banuiesc ca esti Florin, la ce site ai avut reclama asa ca tu ai alta strategie de adsense din ce am vazut... daca ai pus reclama DOAR acolo, e normal ca te-a penalizat.
Cat despre agame, nu numai ei, multi, foarte multi folosesc asta, e o strategie comuna, nu e penalizabila pentru ca NU AU MOTIV, nu faci nimic gresit.
Va rog sa cititi tot thread-ul si veti intelege, facem posturi aiurea...
Da, Florin sunt. Site-ul care a fost penalizat este ejocurifotbal.com. Pe langa reclama cu secunde mai aveam o reclama 160x600 in meniul din stanga. Dupa ce mi-a inchis google acel site, am modificat reclama la asa cum este acum.
Hai sa va dau o idee, daca va e frica sa faceti asa:
Aveti Adsense, dedesubt preloaderul flash ( bara aia mica ) si dupa ce se incarca deschideti jocul dedesubtul reclamei, adica in locul preloaderului. Asa nu-l mai deranjezi pe Google.
Ca sa nu fac un post nou intreb tot aici,
Am creat si eu un blog pe subdomeniu, dar daca mut intregul continut in folder site.net/blog este ok avand in vedere ca acest blog este instalat separat pe un alt wordpress(cu alt design) fata de cel al site-ului principal ?. Multumesc
Nu mi-e forte clar ce intrebi.
Ai creat subdomeniul blog.site.net si a fost creat folderul public_html/blog? E ok. Acolo instalezi blogul accesandu-l blog.site.net.
Sa urmaresti totusi ce iti afiseaza pe site.net/blog si sa pui un redirect daca nu iti da 404 sau genereaza erori. Redirectul il pui in .htacces din public_html si tu hotarasti catre ce, functie de cat de legat e blogul de domeniul principal... Pe anumite gazduiri am avut problema asta.
in momentul de fata am blog.site.ro si vreu sa trec pe site.ro/blog (nu are legatura cu documentroot), mentionand ca pe blog este instalat un alt wordpress,alta thema fata de site-ul principal, cu alta baza de date etc...
este ok sa fac mutarea asta ? si sa pun 301 de la blog.site.ro catre site.ro/blog ? Adica google nu o sa faca confuzii intre site.ro/categorii si site.ro/blog ?, unde blogul are la randul lui categorii si subcategorii care vor fi de forma site.ro/blog/categorie/postare-blog sa nu se confunde cu site.ro/categorie/postare-site-principal...
Momentan blogul (subdomeniul) sunt vazute ca site separat de Google.
Dupa mutare vor fi parte a aceluiasi webstie dpdv Google. Sa confunde ce? Il va vedea ca fiind parte din site.
Imi lasi impresia ca nu stii foarte bine ce vrei sa faci si mai ales de ce vrei sa faci.
Deci, de ce vrei sa faci mutarea?
Da google vede subdomeniul si domeniul ca 2 continuturi diferite DAR cand folosesti cuvantul blog ca subdomeniu (blog.site.ro) google il vede ca parte componenta a site-ului principal, supunandu-se regulilor "alt site" fara pr flow,autoritate etc...
dar da exista cazul in care google sa il considere absolut diferit fata de domeniul principal de aceea e mai ok site.ro/blog
Subdomains vs. Subfolders, Rel Canonical vs. 301, and How to Structure Links for SEO - Whiteboard Friday - Moz
Bun, si in cazul asta cum il vede Google?
Daca faci pe instalare WP separata, te-ai gandit cum il integrezi in site si cum ii dai coerenta dpdv SEO?
Pai cam asta era substratul intrebarii mele, daca pun un subfolder pe site cu o alta instalare a wp-ului e ok d.p.d.v. seo ? :) avand in vedere ca designul este diferit, etc... (subiectele bineinteles pe tematica site-ului principal)
Am citit diferite articole pe tema asta dar nu am gasit detalii cu privire la problema pe care ai mentionat-o si tu :)
Oh, bun!
Google il vede la fel cum vede categoriile din site.ro si devine treaba ta sa faci integrarea SEO...
Am mai vazut incercari de a acumula autoritate concentrand mai multe site-uri intr-unul, unele chiar din subdomenii, pe instalari separate WP. Nu stiu daca au folosit asta ca strategie sau daca au fost in lipsa de inspiratie. Nici rezultatele nu le comentez, nu stiu cum se pozitionau inainte, plus ca depind de priceperea fiecaruia...
eu am un site in diferite limbi si am folosit subdomenii pentru fiecare limba. il vede excelent. Ca parte a site-ului. Un alt avantaj este ca daca e sa fii penalizat de Panda pe domeniul principal poti scapa pe subdomenii. Penalizarea facandu-se pe domeniu/subdomeniu in parte daca e cazul. daca pui subfoldere o data ce e panlizat domeiul e penalizat absolut tot si cu subfoldere.