de multe ori cand caut ceva ma trezesc cu situl asta ca apare pe prima pagina la google.cateodata chiar primul rezultat.si numai porcarii apar. care nu au nici o treaba cu ce caut eu. am raportat de o groaza de ori la google dar nimic :((
Versiune printabilă
de multe ori cand caut ceva ma trezesc cu situl asta ca apare pe prima pagina la google.cateodata chiar primul rezultat.si numai porcarii apar. care nu au nici o treaba cu ce caut eu. am raportat de o groaza de ori la google dar nimic :((
Seinfeld, te rog sa postezi in clar spamul.
Avem o regula pe sectiunea asta, te rog sa o respecti.
pai sa incepem,
cautare pe google: fifa 2008 , linkul: fifa 2008 - Căutare Google
primul rezultat pe google: Fifa 2008 downlond free - Hopa.ro!
cautare pe google: moreni , linkul: moreni - Căutare Google
si ce imi arata google pe prima pagina : Moreni banel nicolita - Hopa.ro!
cautare pe google: tcm 2008 , linkul: tcm 2008 - Căutare Google
primul rezultat pe google: Tcm 2008 - Hopa.ro!
Astea le-am descoperit azi cat ma uitam pe google. Dar in fiecare zi ma trezesc cu ate o porcarie de la idiotii astia.Cand mai dau de ele o sa le postez si aici.Dupa ce le raportez la google bineinteles
Da Da. Am patit-o si eu cu asta. Tot ceva legat de Fifa cautam si am innebunit. Erau peste tot cu diverse subdirectoare.
De exemplu pentru "fifa 2008 divizia a patch" sunt de 9 ori pe prima pagina!!!
Uite ca am gasit si eu: dinamo spartani
Putem face un concurs pe tema asta. ;)
Mai bine raportati, cu cati mai multi...cu atat mai bine.
1
3 (trei) :D.
subdomain spam....nu o sa faca nimic G cu asta..
barosanu, vad o nuanta cam pesimista de la tine.
Reciteste topicul asta..nu vb doar despre subdomenii.
eu personal am reportat de o gramada de ori. si inca nu au facut nimic cu el. nucred ca isi bate capul google cu niste amarati de romani.eu doar mi-am spus supararea aici ca ma stresau jegosii aia.macar daca s-ar rezolva ceva
AU fost site-uri scoase dupa raportari. Site-uri romanesti raportate de romani.
Acum...sper ca nu vreti ca Google sa execute in timp real ceea ce cerem noi.
Pacat ca anuntati un spam pe forum..dar nu il raportati si la Google.
Tot din cauza unui jegos am deschis eu un topic (care a fost inchis de Krumel) ca ofer 200 Euro pentru cine poate scoate un site din google pentru spam, credeti-ma ca am reusit si am facut peste 100 de spam report-uri la google (persoane diferite) si nimic...cu toate ca acel site are text ascuns in pagina...asa ca slabe sanse...sa fie scos acest site...
Krumel poti da cateva exemple de site-uri Romanesti scoase din google? chiar sunt curios...
dragoserv, daca ai fi avut rabdare sa citesti ce e pe forumul asta ai fi vazut exemple.
Mura-n gura nu se poate...
Topicul respectiv l-am inchis si ti-am explicat de ce.
inca doua spamuri gasite (asa, daca sunteti curiosi)
jocuri cu prosti - Căutare Google
jocuri politie - Căutare Google
Cam tarziu, dar vreau sa zic si io vro doo vorbe.
Parerea mea este ca in anumite cazuri (cel de fata e un exemplu clar), spam-reportul nu o sa aiba nici un efect. Google a incetat de mult sa fie user oriented, e in mod cert self-revenue-oriented, ca sa ma exprim "poetic", iar hopa.ro, la ce trafic are, baga o gramada de bani in "buzunarul" Google, fara indoiala.
Faptulc a suntem "niste amarati de romani" cum zice Seinfeld mai sus, probabil ca are de-a face, in ideea ca, fiind spam pe o piatza locala, eforturile oricui de a scoate la suprafata concubinajul Google cu un astfel de site, nu vor ajunge in veci la "urechile" conducerii si a investitorilor.
Site-urile sociale ar putea propaga o astfel de stire pana la faza in care Google sa se simta, si sa faca ceva....dar, probabil asta s-ar intampla in cazul vreunui site in engleza, care ar trebui sa deranjeze foarte multa lume.
Parerea mea.
gabi.jguma, spam-reportul are sau o sa aiba efect, indiferent de barbologia aruncata pe un forum.
hopa.ro nu e un site in care sa stea Google cand vine vorba de bani si ca sa iti dovedesc ca bati campii in mod filozofic: cei care fac reclama prin intermediul lui Google vor ca banii pe care ii dau pentru reclame sa aduca un profit lor si nu lui Google sau userilor care afiseaza reclamele. Cu alte cuvinte, o firma care isi face reclama prin Google vrea trafic care sa il poata converti in client si in nici un caz click-uri de pe site-uri fara continut si care fac spam.
hopa.ro si multe alt site-uri de genul asta...or sa cada...asa cum au mai cazut si altele, vezi sectiunea de spam de pe forumul asta.
Asa ca filozofii dinastea nu prea merg pe un forum in care toti stiu ce inseamna spam, adsense si raportare spam la Google.
Tine aproape.
Krumel, sunt de acord cu tine ca cei care folosesc Adwords au scopul clar de a atrage clientii pentru ei, si nu de a umple buzunarele Google, dar asta nu inseamna ca Adsense "lucreaza" numai pentru binele celor care folosesc Adwords.
Evident, google pune la dispozitie utilizatorului de Adwords o multime metode prin care poate sa-si maximizeze campaniile, dar majoritatea userilor probabil ca merg pe default, si reclamele lor ajung pe site-uri gen hopa.ro... iar google nu se supara!
Numai ce am intrat pe hopa, si am gasit pe index reclame catre mall.neogen.ro(animalute), dc-shop.ro, rasig.ro(vanzari imobiliare)...si altele...
Google face o gramada de bani de pe urma celor care nu stiu sa foloseasca Adwords...si de pe urma celor care stiu sa atraga trafic, nu e nici o filozofie!
Iar google ignora spam-ul de multe ori, mai ales in situatiile in care are de castigat.
PS: daca te-am deranjat cu ceva, te rog sa ma scuzi, dar mi se pare ca ai o atitudine un pic cam deplasata pentru un admin! Nu am pus linkuri de cine stie ce fel in semnaturi, nu ii fac reclama nimanui, nu am flame-uit pe nimeni, mi-am spus parerea. Mersi. Feel free to hand-edit me, if you wish!
Nu mai deranjat cu nimic, doar ca nu inteleg oamenii care vorbesc fara sa stie ceea ce vorbesc.
Admin sau nu, as avea aceeasi atitudine indiferent.
Multi vin pe forum si isi dau cu parerea si isi exprima tot felul de viziuni, putini dintre ei stiu ce vorbesc.
Faptul ca Google nu a banat inca un site care face spam, dupa o raportare...nu inseamna ca site-urile nu vor fi banate.
Apropo, Google verifica manual unele link-uri dupa sesizari.
Este timp.
Esti liber sa te exprimi pe forumul asta, doar sa stii ce vorbesti.
Bine ai venit.
"Faptul ca Google nu a banat inca un site care face spam, dupa o raportare...nu inseamna ca site-urile nu vor fi banate." asta cred ca ramane de vazut
"Apropo, Google verifica manual unele link-uri dupa sesizari." poate nu inteleg eu bine ce vrei sa zici, dar nu asta e si scopul, sa fie verificate manual?
Din experienta ta, mi-ar placea sa ne dai un exemplu de site romanesc, cu trafic de nivelul hopa.ro, sau macar apropiat, care era monetizat strict sau in proportie considerabila din Adsense, si care a fost banat (si in cat timp dupa sesizare)
Mersi.
1. S-a vazut...si vom mai vedea.
2. Sint site-uri care sint verificate si fara a fi raportate.
3. Vezi sectiunea de Spam de pe forumul asta si o sa vezi.
Am scanat un pic sectiunea de spam, si sincer, nu am gasit nici un exemplu similar hopa.ro.
Am dat peste ceva legat de clubafaceri, unde se mentionau si niste raportari...dar din cate vad, clubafaceri o duce f bine la capitolul trafic, iar la cautarea care a generat post-ul respectiv, tot pe primul loc este (nu suna deloc a ban treaba asta)...
Clubafaceri ar fi un site care se incadreaza in sablonul hopa (in sensul ca are trafic apropiat si foloseste adsense)
Am mai gasit ceva legat de traficdublu...dar si asta vad ca arata bine la capitolul trafic, si oricum, nu ar fi fost relevanta banarea pentru discutia de fata, pentru ca nu foloseste adsense...
Cunosti alte exemple relevante?
banati de google insoft, banati de google acasa.ro ....si ele ar mai fi..dar iti las satisfactia sa cauti "amanuntit".
Crezi ca "se incadreaza in sablonul hopa" ? Sau sint "relevante"?
Ma gandesc ca ai alte criterii de relevanta sau alte sabloane decat avem noi. Google i-a banat pe diferite motive.
Oricum, exemple sint...sa te uiti bine la ele. As vrea sa nu continuam pe topicul asta despre arhivele site-urilor banate din .ro
Eu am gasit, tu de ce nu ai gasit?
Krumel, era vorba de cautare in sectiunea spam a forumului, exemplele tale nu sunt de acolo, asa ca nu ma poti acuza ca nu am cautat!
Pe de alta parte, nici unul din exemplele tale nu are legatura cu discutia de fata. Sa-ti explic si de ce.
1. Cautam site-uri care sa fi fost raportate la google, si..
2. Care sa aiba trafic de nivelul hopa si sa foloseasca ca principala metoda de monetizare adsense.
Din exemplele tale....
Insoft e povestea foarteeeee veche, si sincer, ma indoiesc ca a avut vreo legatura cu adsense...
Acasa e vorba de o banare pe adsense (care nu inseamna neaparat si banare din Serps) si asta pentru ca au facut modificari la codul adsense, care iarasi, nu are legatura cu hopa....
Daca nu ai vreun exemplu intr-adevar relevant, e ok, sunt de acord cu tine, putem incheia discutia.
gabi.jguma, daca ai chef de poante si de glume..bine..dar nu aici, te rog.
forum.seopedia.ro/adsense-adwords/3996-acasa-ro-banat-din-adsense.html - banarea a fost datorita unui raport. Site-ul e peste hopa.ro
forum.seopedia.ro/locuri-de-munca/463-caut-loc-de-munca-6.html - din pacate topicul cu insoft nu il gasesc, dar gasesti aici info. Insoft a fost peste hopa.ro si a rost raportat. Discutia e arhicunoscuta si e legata de raportarea unui spam.
Toate link-urile le gasesti in cautarile postate de mine.
Poate nu intelegi rostul discutiei: hopa.ro nu ar trebui raportati pentru ca au adsense, ci ptr ca fac web spam.
Cu ale cuvine, "baga o gramada de bani in "buzunarul" Google" e o fraza care nu isi are locul in discutia asta...dar daca tot veni vorba.
Faptul ca Google ar fi "frate cu dracul" pe partea de Adsense nu inseamna ca un site nu poate fi banat.
Ti-am zis, relevanta nu o dai tu, ci Google cand baneaza. Pana nu gasesti un site "relevant" care sa fie fost banat..poti continua.
Iti doresc "zile senine si fericire" si as dori sa inchidem polemica inutila despre a fi sau nu banati.
in reteaua asta "hopa" mai fac parte si anunturirapide.ro , directorfirme.ro ambele fac spam ... sincer cred ca adminul traieste bine din treaba asta ...
faptul ca google nu a luat masuri cu ei (mai sunt si altii) ii incurajeaza pe multi sa faca situri de genul asta, folosind metoda lor (spam).... sa nu va mirati daca numarul acestor situri vor creste:(
deci am stat intr-o zi si am raportat peste 30 de linkuri care apareau la cautarea fifa manager 2008 - Căutare Google . bine ,sunt mai multe acolo da deja ma plictisisem.cred ca trebuie sa ma apuc serios de retele si securitatea lor. e clar ca google nu prea o sa faca nimic in privinta asta
Cate sesizari trebuie trimise ca sa se ia in considerare ?
nu cred ca exista o limita.sau daca exista nu stiu eu care e aceea. teoretic cat mai multe si cat mai documentate.:D
Google verifica manual spam reportul , asa ca mai dureaza , pentru ca prima data doar penalizeaza aceste siteuri iar apoi le baneaza de tot , pentru ca banarea este solutia finala !
Nu are nici o legatura googleadsense cu faptul ca un anumit site nu este banat la primul raport facut , pentru ca reputatia pe care o are google se datoreaza si faptului ca de-a lungul anilor a penalizat si chiar banat siteurile care umblau cu smecherii !
Eu astept totusi ziua in care un site asa de relevant o sa fie banat !
pseudosite-uri
script (0) < Cauta in Anunturi < ClubAfaceri.ro
ce rost are sa faci un site pe care sa-l incarci cu pagini generate de cautari in baza de date pe baza de input (local) si pe baza de referer google, yahoo, etc.
Adsense impressions...si nu numai...trafic marit, vanzari reclame...etc.
Si uite ca le merge si google isi ia banul !
Nu inteleg cum cei care dau banii pentru reclame nu sesizeaza ca practic in felul acesta sunt furati !
Cel mai probabil considera ca userii o sa dea click pe reclama lor daca nu gasesc nimic relevant acolo !
Nici n-aveti idee cu cat se poate vinde o mizerie d'asta gen clubafaceri.ro sau iqads.ro. In afaceri nu conteaza moralitatea, ca altfel un spammer nu ajungea boss la divizia de internet a celui mai mare trust online, conteaza banul. Iar spamul aduce banul.
Sa inteleg ca cei care nu fac spam...nu fac bani.
SMart.
Nu, sa intelegi ca prin spam se fac bani mult mai multi si mai usor. Adu-ti aminte la cat a fost vandut (partial) eJobs si ce procent din traficul lor e facut prin SEO SPAM (doorways cu nume de firme, CV-uri, "cautari frecvente", etc).
Spam inseamna mai usor...dar nu si sigur.
Modelele date de unii ca fiind relevante in a face bani, prin spam, nu inseamna neaparat o reusita.
De ce nu da nimeni modele de site-uri care au reusit fara spam?
Ptr. ca spam putem face toti...asa cum tot romanul poate face SEO, politica, fotbal si altele.
Dar sint oameni care reusesc facand lucrurile cum trebuie.
Eu mi-am mai facut de lucru putin si am mai raportat la google pentru : footbal 2008 - Căutare Google
Din nefericire am descoperit ca au mai aparut siteuri la fel de jegoase ca hopa.ro prin rezultatele cautarii: meme.ro si funpub.net
Report! Report! Report! :whistle: