-
"Faptul ca Google nu a banat inca un site care face spam, dupa o raportare...nu inseamna ca site-urile nu vor fi banate." asta cred ca ramane de vazut
"Apropo, Google verifica manual unele link-uri dupa sesizari." poate nu inteleg eu bine ce vrei sa zici, dar nu asta e si scopul, sa fie verificate manual?
Din experienta ta, mi-ar placea sa ne dai un exemplu de site romanesc, cu trafic de nivelul hopa.ro, sau macar apropiat, care era monetizat strict sau in proportie considerabila din Adsense, si care a fost banat (si in cat timp dupa sesizare)
Mersi.
-
1. S-a vazut...si vom mai vedea.
2. Sint site-uri care sint verificate si fara a fi raportate.
3. Vezi sectiunea de Spam de pe forumul asta si o sa vezi.
-
Am scanat un pic sectiunea de spam, si sincer, nu am gasit nici un exemplu similar hopa.ro.
Am dat peste ceva legat de clubafaceri, unde se mentionau si niste raportari...dar din cate vad, clubafaceri o duce f bine la capitolul trafic, iar la cautarea care a generat post-ul respectiv, tot pe primul loc este (nu suna deloc a ban treaba asta)...
Clubafaceri ar fi un site care se incadreaza in sablonul hopa (in sensul ca are trafic apropiat si foloseste adsense)
Am mai gasit ceva legat de traficdublu...dar si asta vad ca arata bine la capitolul trafic, si oricum, nu ar fi fost relevanta banarea pentru discutia de fata, pentru ca nu foloseste adsense...
Cunosti alte exemple relevante?
-
banati de google insoft, banati de google acasa.ro ....si ele ar mai fi..dar iti las satisfactia sa cauti "amanuntit".
Crezi ca "se incadreaza in sablonul hopa" ? Sau sint "relevante"?
Ma gandesc ca ai alte criterii de relevanta sau alte sabloane decat avem noi. Google i-a banat pe diferite motive.
Oricum, exemple sint...sa te uiti bine la ele. As vrea sa nu continuam pe topicul asta despre arhivele site-urilor banate din .ro
Eu am gasit, tu de ce nu ai gasit?
-
Krumel, era vorba de cautare in sectiunea spam a forumului, exemplele tale nu sunt de acolo, asa ca nu ma poti acuza ca nu am cautat!
Pe de alta parte, nici unul din exemplele tale nu are legatura cu discutia de fata. Sa-ti explic si de ce.
1. Cautam site-uri care sa fi fost raportate la google, si..
2. Care sa aiba trafic de nivelul hopa si sa foloseasca ca principala metoda de monetizare adsense.
Din exemplele tale....
Insoft e povestea foarteeeee veche, si sincer, ma indoiesc ca a avut vreo legatura cu adsense...
Acasa e vorba de o banare pe adsense (care nu inseamna neaparat si banare din Serps) si asta pentru ca au facut modificari la codul adsense, care iarasi, nu are legatura cu hopa....
Daca nu ai vreun exemplu intr-adevar relevant, e ok, sunt de acord cu tine, putem incheia discutia.
-
gabi.jguma, daca ai chef de poante si de glume..bine..dar nu aici, te rog.
forum.seopedia.ro/adsense-adwords/3996-acasa-ro-banat-din-adsense.html - banarea a fost datorita unui raport. Site-ul e peste hopa.ro
forum.seopedia.ro/locuri-de-munca/463-caut-loc-de-munca-6.html - din pacate topicul cu insoft nu il gasesc, dar gasesti aici info. Insoft a fost peste hopa.ro si a rost raportat. Discutia e arhicunoscuta si e legata de raportarea unui spam.
Toate link-urile le gasesti in cautarile postate de mine.
Poate nu intelegi rostul discutiei: hopa.ro nu ar trebui raportati pentru ca au adsense, ci ptr ca fac web spam.
Cu ale cuvine, "baga o gramada de bani in "buzunarul" Google" e o fraza care nu isi are locul in discutia asta...dar daca tot veni vorba.
Faptul ca Google ar fi "frate cu dracul" pe partea de Adsense nu inseamna ca un site nu poate fi banat.
Ti-am zis, relevanta nu o dai tu, ci Google cand baneaza. Pana nu gasesti un site "relevant" care sa fie fost banat..poti continua.
Iti doresc "zile senine si fericire" si as dori sa inchidem polemica inutila despre a fi sau nu banati.
-
in reteaua asta "hopa" mai fac parte si anunturirapide.ro , directorfirme.ro ambele fac spam ... sincer cred ca adminul traieste bine din treaba asta ...
faptul ca google nu a luat masuri cu ei (mai sunt si altii) ii incurajeaza pe multi sa faca situri de genul asta, folosind metoda lor (spam).... sa nu va mirati daca numarul acestor situri vor creste:(
-
deci am stat intr-o zi si am raportat peste 30 de linkuri care apareau la cautarea fifa manager 2008 - Căutare Google . bine ,sunt mai multe acolo da deja ma plictisisem.cred ca trebuie sa ma apuc serios de retele si securitatea lor. e clar ca google nu prea o sa faca nimic in privinta asta
-
Cate sesizari trebuie trimise ca sa se ia in considerare ?
-
nu cred ca exista o limita.sau daca exista nu stiu eu care e aceea. teoretic cat mai multe si cat mai documentate.:D