2 mailuri am primit de la astia..
Versiune printabilă
2 mailuri am primit de la astia..
pai mai bogdi99, si tu pui acum toate emailurile in txt-ul ala ca sa le poata lua si altii cand vor ca sa primesti si mai multe spammuri? :) Editeaza please fisierul si scoate randul cu emailurile :)
:"> nu stiu cum sa editez fisierul atasat... ca nu ma mai lasa... doar textul mesajului
Am modificat.
Invatare de minte :D
:whistle: mersi
mda ... site-ul ala e al meu :)
asta este sunt la inceput .. n-am stiut care e treaba... nu mai dau mailuri!
credeam ca nu poate fi considerat spam pentru ca: adresele de mail le-am luat de pe un site public, nu mi-am ascuns identitatea, prezint o oferta care este adevarata.
scuze daca am deranjat pe cineva!
au fost si unele scapari cu BCC-ul. nu eu personal am trimis mailurile..
Pai dupa mine asta nu e scuza, e prostie. Sau ca sa nu fiu dur atunci pot spune rea vointa si SPAM. Citezi o lege care te acuza nu te apara? Esti constient da?
mmariusel, eu am avut bunul simt sa-mi cer scuze. nu stiam despre treaba asta cu spam-ul. totusi ai putea sa folosesti si tu un limbaj mai frumos ca nu ti-am facut tie nimic, n-am facut rau nimanui. Rea vointa ? nici gand...
am avut bunul simt si am intrat totusi aici, dar se pare ca am facut o greseala. salut, i`m out of this forum!
ciao
Mai omule, eu nu cred ca tu ai crezut ca ai voie sa trimit emailuri la oricine? Ca si posesor de pravalie de internet eu consider ca abc-ul internetului trebuie sal ai.
Sotia mea injura cand vede un SPAM email in cutia postala, presupun ca si tu sti sa faci diferenta nu?
nu stiai care-i treaba cu spamu , dar urasti cand il primesti tu nu ?
@ admin
am o rugaminte: sterge-mi si mie contul. mersi
by the way... tocmai am primit un mail... surpriza ! o firma care-si face publicitate
uite ce scrie la sfarsit:
Acest mesaj nu este SPAM. Contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al firmei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dvs a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar. Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs dintr-o eroare. Daca nu mai doriti nici o oferta din partea noastra va rugam sa dati un REPLY la acest mesaj cu subiectul DEZABONARE.
Eu ma intreb ce ar zice oamenii daca as incheia cu:
"Acest mesaj ESTE SPAM. Il trimit sa-mi fac reclama si nu aveti nici o posiblitate sa va dezabonati. Data viitoare aveti grija pe unde va lasati mailul!"