-
Studiez concurenta deorece doresc sa aduc pe piata o solutie noua si doresc sa ma lupt cinstit desi nu intotdeauna imi si reuseste. Deocamdata am invins, mai este "unul"!!!. Ca urmare la cele spuse mai sus va mentionez ca am gasit acest caz si m-am gandit sa il semnalez pe acest forum si recunosc ca nu creadeam ca si-ar putea gasi rezolvarea atat de repede. Nu era un capat de lume un link insa totusi... "tehnici curate" bla bla bla
Pentru mine aceasta practica apartine creative-design.ro, dar acum inteleg mai bine, dupa spusele lui too_night creative-design=fungift=Marius........... si sincer nici nu ma asteptam ca proprietarul site-ului cu pricina sa fie chiar user al acestui forum. Vazand aceasta remarca am observat ca Marius Ciocan este si un user vechi si in acelasi timp destul de activ in acest forum. Citind ceva din posturile lui am observat ca de fiecare data era foarte contrariat atunci cand aparea in vreo discutie cineva care folosea spam. Iar acum cand este vorba de creative-design=fungift=Marius "move on..." HMMMM!!!
Am mai citit un post interesant apartinand lui Marius Ciocan. Era vorba de un concurs pt cel mai bun sfat SEO acordat site-ului fungift.ro! Acum ma intreb sfaturile SEO pentru cine erau? pt el? sau pt oamenii lui pe care ii plateste si care se ocupa de SEO? Sa fi fost asta cel mai bun sfat SEO? paca nu era prezent in acel post...
Acum daca Marius Ciocan initatorul concursului a cerut sfaturi "SEO" si sincer mi se pare normal daca nu esti stapan pe tine in anumite chestiuni sa apelezi la altii mai buni... dar cred ca de la forumul seopedia.ro pana la cei care se ocupa de SEO...s-a omis ceva esential...
Am gasit inca un post tot al lui Marius Ciocan cu referire la cadoultau.ro despre care as fi vrut sa zic si eu cateva ceva, pentru ca urmaresc cu atentie competitorii cu magazine online de cadouri, insa nu vreau sa va mai plictisesc ca observ ca s-a mai vb deja. Insa tot ce pot spune este ca cei de la creative-design.ro sunt mici copii sau ma rog oamenii care lucreaza "SEO" pt creative-design fata de ce am vazut acolo... si pt care nu imi doresc decat un mic ban...atata tot...
Am observat ca sunt buni... ca de aia mi-au atras atentia... insa m-am convins in cele din urma cat de "buni" sunt... cei care lucreaza SEO acolo evident...
Pana una alta..o gresala recunoscuta e pe jumatate iertata...
-
mishelplatini deja o lungim aici. cum spunea si Marius, nu din cauza SEO-ului fungift este ceea ce este.
sa fim seriosi, nu statea fungift in linkul respectiv, este doar o 'scapare' a cuiva de-acolo, de care sunt sigur ca Marius nu stia. e bine ca a fost semnalata problema, e bine ca s-a discutat , e bine ca s-a rezolvat. nu are rost sa construim scenarii doar de dragul discutiilor. cine are cap sa inteleaga ce a zis Marius intelege.