-
Florin Traian, conspirativ dar poate vii cu niste argumente solide... "se vede clar lipsa de raspundere din partea unor moderatori care sunt aici sa impiedice "furtul" pe forum!".. altfel cred ca o sa ne urmaresti dinafara forumului.. Nu cred ca e un argument pe care ar trebui sa il folosesti atunci cand ai niste discutii mai aprinse cu un alt membru.
Pastreaza limbajul decent, ca sa te pastram si noi aici...
Andrei S, nu o sa poti scote din cap niciodata oameniilor ceea ce au prins de la la unii sau altii. Chiar si cu exemplu evident, obisnuinta de a avea intotdeauna dreptate sau a fi mai destept decat celalalt (roman) e greu de doborat. Evident ca link-urile naturale exista si acum, evident ca ele au valoarea lor si evident ca cei care cred ca link buildingul se face doar platit nu au prea multe cunostinte in domeniul asta si deci n-ar trebui bagati prea mult in seamna.
Empire, tare imaginea si atribuirea...
Continuati, scuze de offtopic ..am intervenit doar ptr a nu da infractiuni sau ban direct. Apelez la bunul simt.
-
Eu nu imi fac griji de concurenta in general, cu atat mai putin de el, ma intersectez cu site-urile lui pe 3 site-uri de ale mele, de unul nu ma mai ocup de vreo 3 ani, si inca este in pozitiile 1-5 pe toate cuvintele ce m-au interesat, din care unul de ele, iar unul din ele este cu o concurenta serioasa .
Pentru google este important si numarul de pagini a site-ului, cat de frecvent i se adauga continut, cantitatea de text din apgina etc.
Am facut sambata un test, am facut un articol optimzat pe un cuvant cheie pe care el targheteaza, si pe care are cateva sute de link-uri, articolul este pe un site cu autoritate medie, in 8 ore am ajuns in fata lui cu 3 pozitii, eu nu am nici un back link catre cel articol, beneficiez doar de optimizare on-page (si nici aici nu facut tot ce se putea) si autoritatea domeniului
-
Nici nu ma uit la siteuri de genul asta.
Inteleg ca omu vrea sa muste din bucata de trafic pe nisa respectiva dar sa creezi un site cu un nume de domeniu atat de lung, cu multe "-" e nerusinare.
In rest, siteurile sunt extrem de urate. (daca ii place cuiva designul, imi cer scuze)...