http://www.casedelux.ro/
nici nu va ganditi ce este in sursa lui ;) . Noroc ca au incercat sa ascunda sursa paginii si asa mi-au starnit intereresul!!!
Spam report successfully submitted!
Versiune printabilă
http://www.casedelux.ro/
nici nu va ganditi ce este in sursa lui ;) . Noroc ca au incercat sa ascunda sursa paginii si asa mi-au starnit intereresul!!!
[attachmentid=152]
Cod:Editat. Krumel
I-am raportat si eu. Poate vad in statistici reffer-ul de aicea si-s schimba atitudinea.
Valeu!
Si eu care muncesc din greu ca sa mai urc cateva pozitii in google .... cand de fapt e asa usor :mad:
Nu e chiar asa usor. O sa vedem peste cateva saptamani unde duce usurinta asta. Fa si tu ca noi:
Stai, ca intai tb sa pricep cum se face :p
Citeste postul lui CristiCitat:
Postat în original de Diana @ Apr 14 2006, 12:32 AM) [post=13418
Spam report successfully submitted
Ma gandeam si la o parte buna in aceste cazuri. Indivizii care fac astfel de spamming cred ca se chinuie totusi sa analizeze acele cuvinte cheie pe care apoi le "trantesc" in pagina.
Ma gandesc ca SEO worker-ii din aceeasi nisa au un mic avantaj din keyword discovery plus informatiile din trafic. ro referitoare la cautari.
Astept sa vad cand va fi retrogradat
Buna ziua.
Eu sunt creatorul site-ului in discutie si asa cum ati inuit, am gasit acest thread din referreri.
Am ales sa raspund pentru ca lucrurile nu stau chiar asa cum se crede.
Va invit sa lecturati topic-ul acesta de pe Softpedia.
Un mic brief:
1. Raportarea nu a avut nici un efect la Google, primul raport fiind primit chiar de la inceputul lui februarie. Divizia Google a Romaniei se spune ca nu se ocupa prea mult de site-urile romanesti. Sincer imi pare rau ca netul .ro e ca o jungla, repet si aici ca acele cuvinte au fost cerute de client. Se poate observa ca am facut si optimizare SEO destul de buna pe langa aceste cuvinte, dar rezultatele nu sunt satisfacatoare chiar pentru ca piata target este prea mica.
2. Eu, pestatorul serviciului, nu imi asum si nu mi-am asumat inca de la inceput consecintele utilizarii metodelor neortodoxe mult amintite pe forum-uri, care au fost cerinta sine qua non a client-ului.
In speranta unei discutii mai constructive de acum incolo - cum ar fi "De ce nu ia Google masuri?" - va doresc un Paste Fericit.
PS: Cuvintele au fost copiate din sursa www.caseieftine.ro.
Ce se intampla daca totusi Google actioneaza si site-ul dispare din SERPs. Crezi ca isi asuma clientul raspunderea? O sa vina la tine si o sa te intrebe de ce nu l-ai avertizat cat de serioasa este treaba cu spam-ul.
Este clientul constient ca dureaza aproape 6 luni reincluderea unui site in Google?