Da , putem sa inscriem si cu lista ta , nu e problema!
In ceea ce priveste pretul , ne intelegem si mai negociem :)
Mersi!
Versiune printabilă
Accepti si moneybookers ?
Dami un pm cu un mail
Yahoo mail
Si posibilitatile de plata
Si vad cand dau drumu la treaba te anunt ..
Salut!
Da , acceptam si MoneyBookers , precum scrie si pe prima pagina :
Ti-am trimis si un e-mail cu informatii de contact.Citat:
METODE DE PLATA:
- transfer bancar, mandat postal, PayPal (se va aplica fee-ul de 3,4% + $0.34) , MoneyBookers
Multumesc!
In 2000 de directoare am fost inscris in vreo 20 de zile din cate tin eu minte si cu vreo 5 descrieri si titles diferite.
Tin sa anunt ca serviciul este de actualitate pt a raspunde tuturor mesajelor primite pe privat.
Multumesc!
Eu ma gandesc ca ar fi mult mai ok daca le-ai trimite gratuit clientilor print screen-uri din timpul submiturilor. Cauta pe internet un program care sa faca ps la comanda si sa le salveze singur intr-un folder predefinit , ca sa nu mai stai tu sa dai paste si save in paint. (cu siguranta exista asa ceva).
Apoi pune clientului la dispozitie aceste ps-uri , fara sa mai ceri 5 ron la 100 de ps.
Ca asa daca vrea clientul submit in 2000 de directoare , ii mai iei si 100 ron pentru ps-uri ?
Asta e doar parerea mea, nu o lua in nume de rau, incearca sa o iei ca pe o propunere. In rest imi place serviciul pe care il oferi din cate am citit pe aici. In curand cred ca iti voi face si eu o oferta.
Salut. Edy
Multumesc pentru sugestiile tale.O sa caut un asemenea program sa vad ce face , dar oricum , nu a fost decat o singura comanda cu printscreen , fiind mai convenabil emailurile de confirmare.
Da, e ok si cu mesaje de comfirmare insa din cate am vazut nu toate directoarele trimit mesaje de confirmare iar altii se vaitau cum ca au primit 2/3 mesaje de la acelasi website. In rest spor la munca ca serviciile oferite din cate am inteles sunt ok.
Voi reveni si cu o comanda peste cateva zile.
Salut. Edy
Doresc sa anunt ca serviciul inca este valabil :-)