Inscriere in situri wiki ~5000 de genul:
ProgWiki
EClub Wiki
Cellular Services
SimianTech - SimianTech
Main Page - Sunder Wiki
Pret: 10 euro
Pret articol 1000-1500 caractere - 2 euro
Versiune printabilă
Inscriere in situri wiki ~5000 de genul:
ProgWiki
EClub Wiki
Cellular Services
SimianTech - SimianTech
Main Page - Sunder Wiki
Pret: 10 euro
Pret articol 1000-1500 caractere - 2 euro
Cu ce m-ar ajuta pe mine un astfel de link de pe un site fara PR sau PR nealocat?
Nu cumva ar fi o modalitate prin care sa imi "sinucid" site-ul?
"Cu ce m-ar ajuta pe mine un astfel de link de pe un site fara PR sau PR nealocat?"
1.diversificarea anchor text
2.diversificarea backlinkurilor
3.chiar si siturile nofolow, fara pr is bune pentru stimularea cuvintelor cheie
4. o indexare mai rapida
am incercat metoda pe mai multe situri proprii si ale clientilor - efect doar pozitiv
desigur, situl sa nu fie tinar si fara backlinkuri
Faptul ca un site cu o oarecare vechime nu are PR alocat nici pe prima pagina, este un mare semnal de alarma pentru un om de SEO.
Este foarte posibil ca acel site sa fie penalizat de google, iar daca tu imi pui un link acolo imi cresc foarte mult sansele sa fiu penalizat, mai ales dupa schimbarile de algoritm ale google din luna martie
adica, ii destul sa fac un sumbit massiv al concurentului si zboara din SERP? :)
conform experientei proprii inscrierile in wiki ale siturilor care au un an, si ceva backlinkuri, nu este nici un efect negativ
80 % sigur raman
de fapt fac submit in 6500, pentru a garanta 5000
Am studiat si eu aceasta posibilitate de a pune linkuri in pagini wiki ( a nu se confunda cu wikipedia ) se gaseau pe diferite forumuri metode de a insera aceste linkuri, apoi au aparut softuri care fac lucrul asta automat. Am urmarit pe diferitte site-uri care vand aceste servicii, siteurile pentru care au lucrat respectivi prestatori de servicii si din toate linkurile pe care care le au siteurile respective NU am gasit nici macar 1 de wiki, vb de servicii executate acum un an, deci acele linkuri wiki ar fi trebui sa fie vizibile, dar..... Ceea ce am obeservat este ca acele wiki dispar peste ceva timp, webmasteri mai sterg din accounturile create. Nu zic ca lista lui folobush nu este buna dar eu afirm doar ceea ce am observat eu ( si banuiesc ca avem aceiasi lista de 10k din care se posteaza doar in 6k5).
Bafta
alias74 ai perfecta dreptate, toate siturile wiki au nofolow din start, ceea ce nu afecteaza stimularea pozitiilor in google si diversificarea anchor list-ului, plus diversificarea bakclink-urilor. Oricum is mai bune ca profilurile de forumuri :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In perioada de testare a serviciului ofer o reducere de 50 % la submit si ping-uesc toate rezultatele
pai nu ai zis ca l-ai testat?
perioada de testare pentru forum-istii seopedia :)
eu nu am zis ca au nofollow am zis doar ca nu se vad in backlinkurile unor site care stiu ca li s-au adus linkuri wiki.
ca nu se vad, nu inseamna ca nu aduc beneficii
pai ma gandesc asa ca ignorant daca eu nu le vad in backlinurile unui site banuiesc ca nici google nu vede, sau gresesc ?
de unde stii ce vede google? din webmaster tools?
nu merita continuata aceasta polemica. am inteles opinia ta, ai dreptate in limitele unui seo clasic.
daca nu ai de gand sa folosesti acest serviciu, e dreptul tau :)
Omul este interesat doar sa incaseze bani de la userii seopedia, nu sa le aduca si ceva de calitate.
Oricum apelarea la un astfel de serviciu are 50% sanse sa aduca si o penalizare cadou
cum poti sa te pronunti pe marginea unui subiect, daca nici nu ai apucat sa-l studiezi
sunt sanse 50 % ca mesajul de mai sus induce userii seopedia in eroare :)
Tocmai au fost ceva penalizari si pentru astfel de link-uri http://forum.seopedia.ro/google/2163...ral-links.html
si aici unde e unnatural?
is linkuri din interiorul articolului cu continut similar celui unde duce link-ul (articolele is prelucrate cu TDS pentru unicalizare)
nu apar intr-o zi in index, apar lent si constant
is nofolow, prin urmare nu are loc manipularea cu pr
rezulta absolut inofensive
in cel mai rau caz nu produc un efect vizibil
Unde este natural?Citat:
si aici unde e unnatural?
e natural totul ce e nu unnatural :)
eu inteleg ca pentru unii serviciul sau ii scump, sau inutil, sau nu inteleg scopul acestui submit
deci turistii sunt rugati sa treaca pe langa
prea multe discutii pentru categoria servicii web/job. pentru discutii algoritm, backlinks, etc.. sunt categorii speciale
cine are intrebari, welcome in pm
salutare. ai facut testarea? ne poti da o statistica?
de genul?