am comandat eu inca un pachet de 100 comentarii dofollow :)
Versiune printabilă
am comandat eu inca un pachet de 100 comentarii dofollow :)
Salut, daca mai esti disponibil as dori eu un pachet de 50 de comentarii dofollow. Daca e ok da-mi un PM si discutam detaliile. Mersi :d
Buna seara.
Oferta cu bonusurile de comentarii la inscrierile in directoare a expirat.
De asemenea, datorita volumul ridicat de comentarii comandat de clienti, oferta de comentarii este suspendata pentru ~ 1 luna de zile.
Astfel, preturile pentru inscrierile in directoare sunt urmatoarele:
Inscriere in 100 de directoare .ro/.com - 5E
Inscriere in 200 de directoare .ro/.com - 10E
Inscriere in 300 de directoare .ro/.com - 15E
Inscriere in 400 de directoare .ro/.com - 20E
Inscriere in 500 de directoare .com - 25E
La acestea se adauga inscrierea in directoare in limba italiana:
Inscriere in 100 de directoare .it - 7.5E
Inscriere in 150 de directoare .it - 10E
De asemenea, reducerea aplicata clientilor proveniti de pe forumul seopedia este in continuare valabila. 20% discount pentru ORICE pachet de inscriere in directoare web.
Pentru a evita intarzierile, am decis sa fixez un maxim posibil de 15 pachete de inscriere in directoare, atat straine, cat si romanesti.
In prezent, dupa predarea ultimelor rapoarte, au ramas 13 site-uri pentru inscriere.
2 sloturi disponibile! Primul venit, primul servit.
O seara placuta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cele 2 locuri au fost ocupate!
Am sa va raspund in continuare la cereri, urmand sa introduc urmatoarele comenzi dupa ce mai termin dintre pachetele aflate deja in lucru!
PS: Miercuri va fi disponibil inca 1 loc.
O seara faina.
am comandat un pachet de 500 de comentarii dofollow. Revin cu review dupa finalizare :)
Confirm colaborarile.
Update de lista pentru directoarele romanesti: http://www.terra-seo.com/directoare-romanesti.txt
Lista contine 412 de directoare romanesti fara link reciproc ordonate in functie de PR si popularitate (ordonarea este facuta de dirpedia).
Lista va fi folosita pentru comenzile predate incepand de astazi(plus eventuale comenzi aflate in pending si care vor fi incepute in cursul acestei zile).
De asemenea, am facut un mic update in privinta portofoliului Portofoliu (mai am de adaugat seturi vechi de comentarii, sper sa am putin timp sa fac si acest lucru).
Cei care aveti nelamuriri in privinta serviciilor si/sau ati predat comenzi si doriti informatii privind statutul comenzilor dvs, va stau zilnic la dispozitie pe forum sau email.
O seara placuta.
Am colaborat si eu cu Laurentiu pentru 100 comentarii in bloguri si 100 de directoare web. Totul a decurs ok si cu siguranta voi mai folosi serviciile sale. Recomand!
Multumesc frumos, Edy.
Am mai colaborat si cu NicuD si Todosin dar si alte persoane. Portofoliu
S-a eliberat un loc din cele 15 pentru inscrierea in directoare. Doritorii ma pot contacta.
O seara placuta tuturor.
Cand devine valabila oferta pentru comentarii dofollow, da-mi si mie un PM. Mersi.
@ neo: Binteinteles. Urmariti acest topic si o sa updatez cat de curand stadiul ofertei privind comentariile si disponibilitatea acestora.
S-a eliberat 1 loc din cele 15 pentru inscrierea in directoare. Primul venit, primul servit.
O seara placuta.
Pachet comandat si de mine, totul a decurs ok. Multam fain de ajutor.