Laurentiu, esti ok? Un update ceva??
Versiune printabilă
Laurentiu, esti ok? Un update ceva??
vreu si eu in site italian inscris in 150 de directoare italiene, se mai poate, mai este valabila?
Mai este valabil anuntul?
Doresc si eu cele 150 de directoare italiene ( circa 6 - 8 pachete ), astept PM cand revii printre noi !
Imi cer scuze pentru inactivitate si bine v-am regasit!
Am raspuns tuturor celor care m-au contactat prin pm/email/messenger.
Am anumite comenzi de rezolvat inainte de a prelua comenzi noi, printre care se numara cele ale utilizatorilor: lovelife, maldini, marius ciocan.
Am reusit sa ii contactez, deci ramane sa le ofer raportul cat de curand. In privinta ofertei mele, aceasta ramane valabila.
Preturile sunt cele afisate, in speta:
Inscriere in 100 de directoare .ro/.com - 5E
Inscriere in 200 de directoare .ro/.com - 10E
Inscriere in 300 de directoare .ro/.com - 15E
Inscriere in 400 de directoare .ro/.com - 20E
Inscriere in 500 de directoare .ro/.com - 25E
La acestea se adauga inscrierea in directoare in limba italiana:
Inscriere in 100 de directoare .it - 7.5E
Inscriere in 150 de directoare .it - 10E
Oferta de comentarii este momentan suspendata datorita numarului ridicat de comentarii ramase de facut, revin cu un update in privinta ei in momentul in care o sa termin din comenzi.
Pentru membrii SeoPedia, se acorda in continuare o reducere de 20% din valoarea totala a comenzi.
@ edy: Da, oferta este inca valabila.
@ Maxz: Va rog sa-mi lasati un pm cu mai multe detalii referitor la comanda dvs, eventual o adresa de yahoo unde putem discuta aceste lucruri. O seara placuta tuturor!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update lista directoare romanesti: http://www.terra-seo.com/directoare-feb.txt (Pana la 400 se va completa cu directoare aflate pe acelasi ip din lipsa altora)
De asemenea, am facut un mic update in privinta portofliului adaugand doar o parte din comenzile pe care le-am rezolvat in ultima perioada(mai bine de 100 de site-uri inscrise si/sau seturi de comentarii efectuate). O sa revin zilele ce urmeaza cu un update care contine absolut toate comenzile primite si rezolvate!
http://www.terra-seo.com/portofoliu/
O zi buna tuturor!
Colaborez cu Laurentiu de cateva luni bune. Chiar daca la un moment dat a avut ceva probleme personale si a raspuns mai greu la mesaje, de fiecare data a revenit si si-a dus treaba pana la capat.
Mersi Rares. Intradevar, a fost o perioada care m-a scos din circuit dar a trecut cu bine si acum lucrurile au revenit la normal. Mersi de intelegere si o sa mai colaboram si pe viitor cu siguranta.
Oferta de comentarii fiind suspendata datorita unei comenzi mari, am decis totusi sa ofer si comentarii pe bloguri celor care comanda pachete de inscriere in directoare dupa cum urmeaza:
Inscriere in 100 de directoare .ro/.com - 4E + 5 comentarii pe bloguri bonus
Inscriere in 200 de directoare .ro/.com - 8E + 10 comentarii pe bloguri bonus
Inscriere in 300 de directoare .ro/.com - 12E + 15 comentarii pe bloguri bonus
Inscriere in 400 de directoare .ro/.com - 16E + 20 de comentarii pe bloguri bonus
Inscriere in 500 de directoare .com - 20E + 25 de comentarii pe bloguri bonus
*Blogurile sunt dofollow si sunt romanesti.
Preturile includ si reducerea de 20%!
Update lista pentru luna martie: http://www.terra-seo.com/directoare-mar.txt
Cine doreste, poate s-o preia ca resursa gratuita, sunt selectate manual directoarele dirpedia care nu cer link reciproc pentru inscrieri.
Dat fiind faptul ca au ramas doar 373 de directoare valide pentru .RO, oferta de 400 de directoare se transforma in 'inscriere in 373 de directoare' si va avea pretul de 15E. Bonusul ramane valabil.
O seara buna.
Oferta a ramas valabila.
Datorita dorintei clientilor de a nu publica pe forum site-urile inscrise si a numelor lor, portofoliul a fost updatat pe site si urmeaza sa fie updatat in curand dupa finalizarea altor comenzi. Portofoliu | Terra Seo - Servicii de Optimizare si Promovare Web
Numai bine.