Am gresit mai sus, am zis 5 randuri in loc de 5 cuvinte.
@edy12006, eu n-o consider spam. Pot lasa comentarii utile si daca scriu cu keyword in nume. Cei care isi lasa blogurile do-follow o fac cu un scop si isi asuma riscurile.
Versiune printabilă
Am gresit mai sus, am zis 5 randuri in loc de 5 cuvinte.
@edy12006, eu n-o consider spam. Pot lasa comentarii utile si daca scriu cu keyword in nume. Cei care isi lasa blogurile do-follow o fac cu un scop si isi asuma riscurile.
Nici Alter Ego Blog nu accepta keywords asa ca poate fi scos din lista...
Permiteti-mi sa povestesc pe scurt o experienta personala: 2 comentarii am dat folosind seo blog ca nume ( e chiar numele site-ului). Nu mi-au fost aprobate bineinteles :) chiar daca erau altii deasupra mea cu 'camere video', probabil acronimul nostru irita si ideea de a profita de 0,1% din PR-ul site-ul lui/ei e insuportabila.
Cu timpul, si cu ajutorul lui Krumel am inteles ca oamenii comenteaza, deci e mai sanatos sa-ti folosesti numele in semnatura. De acord si cu asta, chiar e scenariul perfect cand blog-ul e sub forma de nume.ro
Acum va intreb si pe voi : la ce bun sa comentezi cu numele (ionel ionescu) si sa lasi link catre site-ul tau de gresie si faianta ? La ce ajuta in afara de trafic si popularitate? Stiu, imi veti zice ca anchor text-ul reprezinta doar 25% si ca sunt si alti factori care conteaza la un link. Dar cati comenteaza sa se afle in treaba si cati o fac pentru un beneficiu real ?
Se merita implementarea CommentLuv, KeywordLuv sau Disqus ?
Teoretic s-ar merita, dar cine stie sa le foloseasca?
Am vrut sa introduc KeywordLuv, dar cea mai recenta versiune e din 2008 si daca vrei ca pe viitor sa dezactivezi pluginul vei ajunge sa ai la comentarii nume gen "gigel@termopane" in loc de "gigel". Pentru ca pluginul asa face intrarea in baza de date.
as fi si eu interesat :)
Subscriu si eu la un nou upload
A trecut un an, avand in vedere ca eu am o lista de 200 de blog uri, nu cred ca am mai mult 40 de blog-uri dofollow, motiv pentru care subiectul e putin cam depasit.
Bine adevarul este de cand cu noul algoritm google, ceva imi imi spune ca lista ce a fost publicata candva nu mai este la fel de utila...
Din pacate am pierdut acea lista. Oricum, e bine de stiut ca foarte multi nu mai accepta dofollow, iar altii aproba comentariile din an in an. Cel mai bine cautati sa creati o lista cu bloguri active pe care sa puneti comentarii, fie ele dofollow sau nu.