Wow ! Esti tare. Pe mine de ce nu m-a anuntat nimeni ca dam raspunsuri la panarama? Credeam ca este un forum cat de cat serios :confused:...Respect ! :O
Versiune printabilă
Este un forum cat de cat serios.. nu contest .. dar totusi intrebarea este .. cat de cat hilara.
"Am o variabila php care extrage un text din MySQL . Textul extras e ceva de genu : "bla bla bla - mai mult" , cum pot sa impart prima jumatate de text "bla bla bla" si "mai mult" in alte doua variabile?"
urmeaza sa intrebe un alt membru cum poate afisa cineva intr-un site si cum poate vedea rezultatul unui array.
@hyperionXS si mariusx : va inteleg ca fiecare cunoasteti php si doriti sa va exprimati ideile despre cum s-ar rezolva ceea ce am cerut eu , dar daca aveti chef de mai multe discutii, folositi PM-ul ;)
@mariusx: nu inteleg de ce a fost intrebarea mea hilara ... explicam in termeni pe care ii inteleg eu si cred ca ii intelegem toti ... daca este vorba de "bla bla", data viitoare o sa folosesc "partea 1 de text - partea 2 de text" sa fie mai "elegant" :rolleyes: