-
Nu stiam de demonstratiile ce arata ca Google ignora kewords cand am inceput acest test, dar remarc live ca asa e ;)
Si pentru cei ce afirma ca Yahoo, Bing si AOL tin cont de meta keywords: nici macar forumul nu il gasiti acolo cand cautati cuvantul ales, deci de site-ul pe care l-am pus ca meta keyword nici nu poate fi vorba deocamdata!
-
Dupa ce se spune pe aici, si din rezultatul testului Ralucai se pare ca aceste cuvinte nu prea au importanta pentru Google. Si eu sunt incepator si sunt foarte nelamurit in privinta a tot ce inseamna tagurile meta dintr-o pagina (desriere, kw). In schimb am observat ca titlul conteaza destul de mult.
-
Intrebare: s-a reindexat pagina?
Adica apare cuvantul in meta la pagina din google cache?
Da-mi pagina pe pm :)
Imi plac la nebunie testele seo.
-
Am verificat si in cache pe google.ro apare in meta keywords cuvantul pus de mine. In continuare pe Bing, AOL si Yahoo nu apare nici macar forumul pe cuvantul in cauza :))
1nesco, ai PM ;)
-
Multumax.
Mi-ai dat de luru in weekend. Am dat cu un metacrawler.com si nimic :) Inclusiv yandex si baidu.
Pe timpuri utilizam si un programel pentru cautari. Super ca test de "cel mai dastept motor de cautare".
-
1 Ataşament(e)
Am gasit! (partial color).
Desi oarecum am trisat cautand meta search engine.
In loc sa scot matizul decapotabil din parcul auto si sa las mieii la ingrasat pentru paste pe gazonul englezesc... am cautat.
bestsearch.com/beta/search4.aspx?qu=tretritumo&pn=2&searchid=1587242
Nu stiu ce e, nu am mai utilizat, dar l-a gasit via yahoo, desi la cautare normala cu yahoo nu e gasit (nu stim sa cautam?)
Concluzie: yahoo tine cont de meta keywords.
Dilema: de ce nu il gaseste in mod firesc?
Atasat printscreen pt documentare. Eventual deschidem alt thread despre bestsearch.comAtaşament 1839
-
Din experienta meta au valoare doar daca este bine corelat cu continutul paginii, eu am reusit sa urca vreo 7 pozitii la un test doar din modificarea meta, apoi dupa ce am trecut la varianta veche am pierdut acele pozitii, dar testul meu a tinut de meta description
-
Niciodata nu voi intelege de ce isi bate lumea capul sa afle ce e important sau mai putin important, tratand pe felii problema structurii unui site.
Tineti-va de ghidul google si generati la modul corect: continut, keywords, meta, title, linkuri, etc. Tratati-le pe toate corect si uniform si veti avea rezultate foarte bune.
-
Simplu: din ratiuni de timp care se cuantifica in cheltuieli.
Ideea e sa gasesti actiunile minime cu maximum de efect.
Ghidul google e ok, dar nu poti risca sa ramai cu caruta in drum in situatia unor schimbari majore de algoritm sau diverse parteneriate intre marii jucatori.
-
Au trecut aproape 3 luni de cand am pus cuvantul in meta-keywords si pe google tot nu apare :) Banuiesc ca asta confirma faptul deja stiut ca google nu mai baga in seama meta-keywords. Voi scoate cuvantul din pagina, deci testul se poate considera incheiat.
Kidu, 1nesco zice foarte bine ce zice: "din ratiuni de timp care se cuantifica in cheltuieli" - nu are rost sa investesti in lucruri care nu te ajuta, ci doar iti consuma timp, si aparent meta-keywords fac parte din aceste lucruri :)