-
vb sau ipb
Salut
Trebuie sa "ridic" un forum. Am la dispozitie mai multe alternative free dar si cele 2 din subiect.
Cine are experienta si imi poate daca cateva indicatii este binevenit.
Forumul trebuie sa suporte inserturi adsense. Din cate am vazut se poate pe cele 2 din subiect. Insa alte ideei ar fi binevenite.
Multumesc anticipat.
-
Le-am avut pe amandoua (forum-uri :D ). Vbulletin all the way.
-
multam pentru raspuns, dar da-mi macar 2 motive ca sa pot balansa in directia vb
-
Admin mult mai avansat, suport mult mai mare, o comunitate de doua ori mai mare si plugin-uri de rupi pamantul.
Si sitemul foarte usor de conversie de la alt forum la VB, sai de instalare de plugin-uri fara editari de template.
-
vBulletin, cu toate ca am ceva si pe phpBB
-
-
daca vrei sa folosesti un Open Source...cea mai buna varianta este phpbb 3.0.2(este ultimul lor release...il folosesc pe mai forumuri si sunt multumit de el...oricum au o comunitate mare ccare iti ofera un support la fel de mare,multe add-on-uri)...
Daca vrei insa sa cumperi un program te sfatuiesc sa folosesti VBulletin...isi merita toti banii...
-
ca proaspat posesor de vbulletin ti-l recomand si eu !
-
am gasit un vb 3.7.2 pe net - o sa il pun pe ala sa ma joc cu el un timp si apoi cand ii dau de cap o sa iau si licenta.
am vazut ca este detul de stufos si asta imi place.
dupa ce o sa ii dau de cap o sa pun si vbseo sa vad ce mai e si cu el si cam atat cred.
daca aveti alte module pe care le folositi si le gasiti folositoare , astept cu interes
-
Merita vbuletin, eu am 2 licente, si magandeam daca merita sa achizitionez si un vbSEO