-
@Zolika13 Da la intreaga suita ca membru seopedia iti dace un discount mai mare de 25% daca plata e facuta prin Paypal sau credit card. Daca e ok, iti generez maine un cod de reducere special.
@lovelife Am luat cunostinta si in considerare sugestia ta.
-
Multumesc, ti-am trimis PM.
-
Mai este valabil discountul de 25% pentru membrii seopedia?
-
Am descarcat aplicatia demo si nu sunt multumit deloc. Multe site-uri nu mai functioneaza, altele si-au schimbat profilul.La majoritatea datele la anunt care le-am completat la pasul 1 nu se adauga. Trebuie sa le adaug manual la fiecare. Poza adaugata la pasul 1 nu se adauga nicaieri si trebuie adaugata manual.
La felul cum se prezinta demo in acest moment nu cred ca isi merita banii.
Chiar eram interesat de o aplicatie buna de adaugat anunturi.
-
incerc pe aceasta cale sa il contactez pe dl Marius Mailat, cel care a fost atat de amabil cand am cumparat 2 aplicatii de la el si acum nu mai raspunde nici sa il picuri cu ceara. De fapt ce s-a intamplat ....am cumparat licentele, 1 pentru anunturi si 1 pentru websittesubmitter, achitat prin paypal, toate bune si frumoase.La un moment dat , dintr-o greseala, am pierdut cele 2 licente si fiind nevoit sa reinstalez windowsul, normal ca nu am mai putut folosi cele 2 licente. Am solicitat vanzatorului recuperarea celor 2 licente pentru a putea folosi in continuare softurile - dar pauza ......nici UN RASPUNS.pOATE O SA AIBA BUNAVOINTA SA IMI RASPUNDA AICI .Oricum multa Reclama ----dar dupa aia.....
-
Salut, cu placere ajut, imi trimiti te rog per personal mesaj pe forum, emailul cu care ai facut cumparatura?
-
LiviuC, nu am inca un raspuns de la tine. Am sa te rog asa cum spuneam mai sus sa ma contactezi ca sa pot verifica.
-
Am pltit costul pentru achizitia softului si nu am primit nimic. Nu aveti un numar de telefon de contact pe site.
-
Un tepar ordinar, am patit si nu am primit nimic
-
Ai creat o mare teapa, excroc ordinar ce esti,
Am platit pe siteul vostru si TEAPA, nu am primit nimic.