urasc aceste softuri care vor distruge internetul,
am un site de anunturi care e umplut zilnic de mizerii din cauza acestor softuri criminale
si pe forum patesc la fel cu astfel de softuri distrugatoare de siteuri
Versiune printabilă
urasc aceste softuri care vor distruge internetul,
am un site de anunturi care e umplut zilnic de mizerii din cauza acestor softuri criminale
si pe forum patesc la fel cu astfel de softuri distrugatoare de siteuri
Asta este viata pe internet, incearca sa imbunatatesti filtrele care detecteaza robotii ce posteaza automat, eu la forum am reusit foarte bine, si rar mai primesc o inregistrare sau un comentariu spam, si atunci cand sunt sunt puse manual
Am incercat sa inglobez feedbackul primit la Anunturi 4.5 si de 2 zile avem o versiune finala Anunturi 5.0, vezi anuntul oficial din blog.
Ce aduce nou Anunturi v5.0?
- Baza de date a fost curatata de siteurile nefunctionale. In total au fost eliminate 150 de siteuri existente pe urmatoarele motive: au devenit site-uri care cer inregistare, cer plata la publicarea unui anunt (gen auto.ro), nu se mai regasesc online, scriptul din spatele siteului nu mai functioneaza etc
- Baza de date cu siteurile de anunturi a fost completata cu 170 de siteuri noi. Pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru listele trimise prin pagina de adaugare. Pentru a face aceasta selectie am parcurs o lista de 1900 de siteuri unice din un total de 8000 de siteuri sugerate.
- Am eliminat problemele legate de erorile “Resources not found”, “Invalid floating point operation” etc venite din Internet Explorer 9
Am eliminat problemele generate de siteurile care contineau cod javascript mai “nou” (exemplu: Google Plus)- Am adaugat elemente de stabilitate in procesul de submitare care sa faca inscrierea cat mai usoara si solida
- Aplicatia vine in versiunea 5 cu un nou certificat digital
- Odata cu aplicatia Anunturi 5.0 am refacut si pagina de produs in incercarea de a o face cat mai usor de inteles, incluzand si specificarea cat mai evidenta ca licenta este valabila pentru 2 ani de la data cumpararii, si faptul ca toate actualizarile in aceasta perioada sunt gratuite, pentru a evita orice discutie.
- Anunturi v5.0 este versiunea care indiferent de site-ul pe care navigherzi se va comporta stabil. In cazul extrem in care aplicatia se va restarta procesul de inscriere este salvat astfel incat poti sa reiei inscrierea fara sa pierzi date
Ca si pana acum membrii seopedia au reducere de 25% la cumpararea aplicatiei. Reducerea o puteti cere prin PM sau prin pagina de contact.
Salut, Marius!
Din cate vad, la momentul actual reducerea de 25% se ofera pentru toata lumea pe site-ul oficial.
Poti oferi vreo reducere aditionala pentru membri Seopedia?
Multumesc!
Reducerea de 25% pe site este doar pentru intreaga suita (toate aplicatiile cumparate).
Reducerea de 25% individuala e oferita doar aici. Pentru mai multe bucati sunt deschis la negocieri :)
Dar nu ai putut sa nu te abtii sa pui acea conditie de 2 ani cu un scris mai mic decat restul textului
Probabil sugestia unui designer ar fi sa fac butoanele de cumparare mai mare :) . E normal sa pui in evidenta parte de produs, purchase, download. Altfel ar fi trebuit sa treg intreaga EULA pe pagina.
Eu nu am comentat de marimea butoanelor, est eok sa fie mai mari
Am spus doar ca textul arata cam asa "Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii conform termenilor si conditiilor. "
Nu am aici fontul potrivit, dar se vede ca este scris mai mic, nu am spus sa treci toata EULA, dar faptul ca incerci tot sa indici in eroare legal clientul ....................... spune mai multe decat e cazul
Etic ar fi trebuit sa fie blodata sau colorata si font normal "Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii"
Asa fac toate site-urile care se respecta
M-am pacalit si eu cu asta in urma cu ceva ani, cumpar licenta pe ceva si ma trezesc ca de fapt e un abonament pe 2 ani. Eventual dupa 2 ani sa nu mai mearga actualizarile, dar mi se parea normal ca aplicatia sa functioneze.
Mersi pentru raspuns, Marius!
Eu as dori sa cumpar intreaga suita. Este vreun discount aditional / pret special?