Ai dreptate a fost foarte vizibila si aceasta reducere de 25% in discutii a fost un pret iar cand sa platesc proforma a fost mai mare in cauzul meu si asa am renuntat, nu pentru bani (suma era minora) ci pentru gest, . Apoi mi-ai dat o explicatie cum cu diferenta de tara presupune diferenta de cost si asa mai departe, dar conditiile trebuiau trecute clar in oferta (). Si ma deranjat gestul pentru ca atunci cand am decis sa numai cumpar produsul am primit negativ (nu ma deranjat negativul ci motivatia gestului)
Legat de problema oamenilor deschisa acum
Stiu ca in legislatia din romania trebuie specificate clar conditiile, clientul vine pe site sa cumpere produsul si acolo trebuie sa gaseasca toate informatiile necesare, inclusiv perioada de valabilitate a licentei, care trebuie sa fie vizibila in pagina produsului, nu trebuie sa caute pe toate forumurile pe unde ai scris tu care sunt conditiile pentru utilizarea produsului.
Sunt convins ca aceasta omisiune de specificare VIZIBILA a perioadei de valabilitate a licentei este doar o omisiune facuta din necunoastere si nu a fost ceva cu rea intentie.