Article Spinner se poate folosi si pt domeniul electronicii si al masinilor ? Adica are suficienti termeni ? Ma intereseaza f mult acest aspect deoarece intentioneza sa il cumpar.
Versiune printabilă
Article Spinner se poate folosi si pt domeniul electronicii si al masinilor ? Adica are suficienti termeni ? Ma intereseaza f mult acest aspect deoarece intentioneza sa il cumpar.
daca mai ai nevoie de beta testeri ..ma ai pe mine ;)
Salut. Poti incerca versiunea trial de 14 zile de la: http://www.submitsuite.com/download/...innersetup.exe
Poate pentru noua versiune, odata ce e ready de test. Multumesc de oferta.
ur welcome
Foarte misto aplicatiile, am incercat mai demult article submitter(nu retin versiunea, parca 1.5) insa avea foarte multe erori si am renuntat. Sper ca noua versiune sa fi rezolvat bugurile si sa mearga bine.
Article Submitter 2.3 e extrem de stabila si are o baza de data care e deja maniacal sustinuta cu updaturi dese. Article Submitter va avea o versiune care va ingloba si mai multa automatizare ca pana acum prin optiuni ca si confirmarea emailurilor automat, sau rapoarte mai customizate.
cunosc programul....functioneaza foarte bine dar era mult mai bine daca era cu inscriere automata (nu stiu cine sta sa inregistreze manual in cca cateva mii depinde de preferinte site-ul personal) oricum speram si asteptam sa se aduca imbunatatiri (una din ele ar fi ca rememberul sa fie intradevar ceea ce ar trebui)
Website Submitter imi zice ca a aparut versiunea 2.5, insa imi descarca tot versiunea 2.2 .
E rezolvata problema, poti face download direct de pe site la noua versiune.
Cand mai faci o reducere pentru membrii Seopedia, sa ne anunt ;)