Pe cand inbunatatirile spuse pt luna martie pt ca a trecut luna si nimic nu a aparut ?
Versiune printabilă
Pe cand inbunatatirile spuse pt luna martie pt ca a trecut luna si nimic nu a aparut ?
Salut.
Deocamdata e pregatita pentru saptamana aceasta lansarea la noua versiune de Article Submitter. Toate noutatile vor fii trimise prin newsletter, odata ce sunt lansate.
La Website Submitter mai am inca de lucru la multiple catagorii si inca cateva functionalitati. Update la baza de date insa se face constant.
Butonul " Raporteaza director " face ceva ???
Am raportat directoare care nu s-au incarcat sau nu mai exista si de fiecare data le vad in lista chiar daca dau update ...
"Raport" pe un director ajungein o baza de date la noi. Cand numarul de raportari ajunge unanumit nivel se face review pe ele. Atentie ca am lansat un update saptamana trecuta pentru directoarele romanesti, si baza de date este mult mai curata acum.
Pentru intrebari tehnice nu ezita sa postezi si in forumul de support (link pe website in josul paginii).
1 Cum fac rost de acest update pt ca vad ca nu am optiunea download ?
2 Pe cand functiile noi pe care spuneai ca le lansezi in martie pt ca sunt foarte dezamagit de program fara functiile specificate ca ar trebui adaugate in postarile mele anterioare, fara ele softul tau ma face sa pierd foarte mult timp, sincer fara suparare.
constantin, poti sa folosesti butonul Update - apare in partea de jos a ferestrei
Salut.
Precum spuneam mai devreme am facut lansare la Article Submitter si Website Popularity. Urmeaza si Website Submitter, insa lansarea o fac dupa ce termin implementarea si testarea.
Nu grabesc procesul acesta fara rost, il fac gradual fiindca sunt cateva modificari majore si v atrebui sa pastrez si compatibilitatea cu profilele vechi.
Pentru updaturile la baza de date click pe buttonul UPDATE in josul aplicatiei.
Problema e ca la update nu apare la article directories cleared and update optiunea download si spune ca nu exista actualizari. apare optiune download doar la cele 2 de mai sus, mie imi arata ceva de genul asta :
April 2008
- Website Popularity 2.3 launched (download)
- Article Submitter 2.3 launched (download)
- article directories cleared and updated
Apropo nu primesc newsletter deloc de cand am cumparat softul
Singur nu cred ca le-a facut softul automat update-urile cand am deschis prog iar eu nu imi amintesc sa fi facut update luna asta, care e prob ? Pot sa vad pe undeva daca am baza de directoare actualizata cu cea lanasata de tine luna asta ?
Article Spinner, exista si pentru limba romana ?
Ar trebuie asa apare ca in screenshotul: http://www.submitsuite.com/images/sc...atest-news.jpg. Apare asa la tine? Alternativ poti face download si instalare la aplicatie direct de pe server. Trimite te rog per PM emailul tau sa verific daca e e inscris in newsletter.
Din pacate nu, doar pentru limba engleza.