Eu am presupus ca Prometeu intreba de gratuit dpdv al licentierii (free) si nu dpdv al posibilitatii utilizarii (trial, shareware...).
Versiune printabilă
Ar trebui sa aruncati o privire si peste NetBeans, e free si e cam singurul care stie CSS refactoring.
Nota:
Css refactoring e o functie cu ajutorul careia iti modifici numele claselor de css peste tot instantaneu.
Îți recomand Firebug (getfirebug.com), add-on pentru Firefox.
Nu știu alt program care să fie mai bun, mai ușor de folosit.
Datorita lui Gabriel Puscuta am instalat Aptana 3 si sunt foarte multumit de el. Se misca mult mai bine decat Dreamweaver si nu-i lipseste nimic. Totul merge mult mai rapid, inclusiv FTP-ul. Si mai are inca un avantaj: e gratuit, spre deosebire de pretul piperat al dreamweaverului :)
Datorita lui Gabriel Puscuta am primit o avertizare... ;)
Reformulez chiar dacă Firebug nu are WYSIWYG, nu e un program în sine omul a cerut în primul post ceva pentru a putea edita paginile, lucru pe care Firebug îl poate face cu succes, editare rapidă, editează pagina live din Firefox și e ușor de folosit, oarecum similar cu un editor WYSIWYG. Chiar merită testat. :)
Pe Linux Quanta
Iti recomand Notepad++ sau coffeecup . ;) ....Numai bine!
Da Office share point designer 2007 nu incearca nimeni? este free pe site-ul Miscrosoft si are si vizualizare grafica.
Eu pe langa Dreamweaver folosesc si Notepad++ in special cand am de modificat mai multe fisiere.