m-a intrebat un prieten cum se poate inregistra pe forumul seopedia.ro
dupa o jumate de ora de cautari nu am gasit nimic, nici el
mentionez ca a citit regulamentul inainte
cum se poate inregistra ?
Versiune printabilă
m-a intrebat un prieten cum se poate inregistra pe forumul seopedia.ro
dupa o jumate de ora de cautari nu am gasit nimic, nici el
mentionez ca a citit regulamentul inainte
cum se poate inregistra ?
Mi se pare ca nu se mai pot face conturi pe forum. Asteapta raspunsul unui administrator sau moderator.
Si eu am incercat sa-l caut ca sa i-l arat, dar n-am gasit. Initial am vrut sa rad la intrebarea asta pana m-am omorat cautand.
Momentan inscrierile sint oprite ptr public, cred ca au fost adaugati doar 2 oameni de atunci, oameni pe care ii cunoastem.
Momentan ne lipsim de useri noi, trebuiesc stabilite niste lucruri.
Scuze.
Lasa ca e bine, prea au exagerat cu haosul noii veniti.. si mie chiar imi place haosul.. dar nici macar haosul nu l-au facut cum trebuie.
Ar trebui totusi scris undeva ca nu se mai pot face inregistrari, tocmai am cautat si eu vreo 10 minute linkul ala.
Neata, la fel cum la facultate am prins adminterea "pe bune" adica examen si nu dosar, la fel am prins si aici inscrierea cu "scrisoare de intentie".
Cei care doresc si sunt motivati sa invete sau sa faca parte din aceasta comunitate nu vor fi opriti de un email.
Acum.. depinde ce se doreste, vorbim despre cantitate vs calitate
PS: eu sunt pentru exprimarea dorintei de aderare in scris.
Cred ca am asteptat aproape 1 an vestea asta. 1 an este de cand nu am prea intrat pe forum pentru ca s-a deschis tuturor si devenise un consumator prea mare de timp in activitatea de a filtra informatia care a devenit din ce in ce mai diluata cu fiecare user nou. Personal mi-as dori o zona exclusivista, cu membri vechi care au acumulat experienta in ultimii ani de activitate.
OkiAGr, userii care se implica in comunitate devin Ambasadori. Iar ambasadorii au o zona speciala ptr ei, exclusivista.:)
Ptr restul, decizia ramane valabila: vom adauga manual doar unii membri. Cel putin o perioada. Intre timp putem curata din cei actuali, daca e nevoie.
Ce inseamna "se implica in comunitate" ?
Si ti se pare ca eu doar asta fac sau cum :))
Salut,
S-au deschis portile ? Macar putem recomanda useri ?
Am un prieten care cred ca ar putea ajuta comunitatea. Este nou si dornic sa invete.
Multumesc mult.
Astept PM cu username si email sa creez contul. Va rog sa recomandati doar oameni in care aveti incredere.
Momentan nu dam drumul ptr ca n-am vrea sa ajungem de unde am plecat. Vom vedea cum vom rezolva lucrul asta. Pana atunci recomandari prin PM la mine.
Intr-adevar, cand m-am inregistrat eu, situatia era destul de delicata. Si a ramas asa destul de mult timp... cam pana cand am plecat de pe acest site. La revenire, dupa cam un an, daca nu ma insel, observ ca s-a schimbat ceva, insa nu-mi dau seama in ce directie. Sper ca inspre cea buna.
Greedings form SapioiIT !
Sigur in directia buna. Eu am adus 2 membrii, iar Krumel le-a activat cele 2 conturi.
Krumel, ti-am lasat un pm pe tema acestui thread, te rog frumos raspunde-mi la el, multumesc frumos.
deci treaba asta e tare: Imi da add pe mess un anume "darkboy_marius" si ma roaga sa il recomand sa i se faca cont pe seopedia ca detine site-ul x si e serios. Acum cum pot eu sa recomand pe cineva cu care nu am schimbat 2 vorbe in toata viata mea? Pe baza textelor de genul: " iti garantez eu verbal ca nu vei regreta", " iti raman dator. nu stiu cum dar iti raman dator", "un ajutor ca intre moldoveni." ?
Poate o fi om serios si dornic de invatare, dar eu nu am de unde sa stiu asta si mai mult decat atat nu pot garanta pentru asta.
Salut Paul. Vreau si eu o vacanta la mare, platita de tine. Promit ca voi fi cuminte, si iti voi da eu banii in termen de 4000 de zile.. :))
chiar tare