Cine e arogant nu poate fi "extrem de destept".
pac, pac.
“The truest characters of ignorance are vanity, and pride and arrogance.” Samuel Butler.
Versiune printabilă
Cine e arogant nu poate fi "extrem de destept".
pac, pac.
“The truest characters of ignorance are vanity, and pride and arrogance.” Samuel Butler.
Foarte frumoasa prezentarea...
Pentru ca esti din Sibiu: "Bine ai venit!"
In ceea ce priveste prezentarea, sper sa fi glumit.
Bine ai venit! Ai grija ce si cum spui - multi chiar te vor lua in serios. Iar daca e adevarat - trebuie sa platim pentru ce scrii ? :D
Astia mici? Tu iti dai seama ca asta e o comunitate unde mai umbla si oameni de afaceri, care au bani sa ne cumpere rinichii la amandoi. Si un plaman.
Lasa aroganta si fi util comunitatii sau vorba cea "pa pa"
mda... multumesc pentru primirea calduroasa :p prietenii ma accepta cum sunt si tuturor le place ca sunt direct
@Tudi ~ fii fara griji, persoanele de afaceri care au bani sa ne cumpere rinichii la amandoi nu sunt la fel de potente dpdv financiar precum userii de pe DP sau sitepoint ;) i'm used to that.
Una e sa fi direct si alta e sa fi arogant si cretin. Eu sunt pe forumul asta sa mai invat una alta (crede-ma, ai de la cine) si poate sa fac niste relatii de afaceri. Tu esti aici sa te lauzi? Nu o sa ai viata lunga aici :)
La inceput am zis ca glumea-i dar de fapt vad ca tu chiar asa esti.
Apropo de DP-ul tau, eu am user-ul cu numarul 2700. Tu il ai pe cel cu numarul 100.000+.
Iti spune ceva asta ? Nu mai o da in sus si in jos cu DP, si ca tu stii acolo oameni care cumpara rinichi.
Nu avem nevoie de laudarosi ci de oameni cu initiativa si cu bun simt, care vor a dezvolte discutii in comunitatea noastra.
Daca as te vei comporta mereu, nu cred ca locul tau e aici, sincer.
Cand ti-am aprobat user-ul, nu mi-am dat seama.
discutii se vor dezvolta destule ;)