Mdeah.. eu mi-s Nosfer. Sunt arogant, extrem de destept si narcisist. Am peste 30 de site-uri, fac ceva k $ lunar si am zis sa apar si eu pe SEOpedia sa mai vad ce mai fac astia micii in IM din Ro. in final, voba ceea: "pac pac" :clap:
Versiune printabilă
Mdeah.. eu mi-s Nosfer. Sunt arogant, extrem de destept si narcisist. Am peste 30 de site-uri, fac ceva k $ lunar si am zis sa apar si eu pe SEOpedia sa mai vad ce mai fac astia micii in IM din Ro. in final, voba ceea: "pac pac" :clap:
welcome nosfer :)
Nu cred ca iti vei face multi prieteni daca ai inceput asa de la primul post.Citat:
Sunt arogant, extrem de destept si narcisist .... sa mai vad ce mai fac astia micii in IM din Ro
E si asta un inceput, macar a recunoscut din start :)
Bine ai venit Nosfer!
Una e sa ai 30de situri si alta e sa ai unul mare si tare.
30 de situri sa aduni trafic e mizilic pe langa unul mare.
probabil 10-20%din vizitatorii de pe cateva situri iti intra si pe celelalte....
foarte interesanta prezentare ... speram sa ne indepartezi impresiile facute pana acum ... prima impresie conteaza ... aaa si bine ai venit!
Dupa cum spuneam, reactiile sunt cam arogante si ele :D
Cine e arogant nu poate fi "extrem de destept".
pac, pac.
“The truest characters of ignorance are vanity, and pride and arrogance.” Samuel Butler.
Foarte frumoasa prezentarea...
Pentru ca esti din Sibiu: "Bine ai venit!"
In ceea ce priveste prezentarea, sper sa fi glumit.
Bine ai venit! Ai grija ce si cum spui - multi chiar te vor lua in serios. Iar daca e adevarat - trebuie sa platim pentru ce scrii ? :D
Astia mici? Tu iti dai seama ca asta e o comunitate unde mai umbla si oameni de afaceri, care au bani sa ne cumpere rinichii la amandoi. Si un plaman.
Lasa aroganta si fi util comunitatii sau vorba cea "pa pa"
mda... multumesc pentru primirea calduroasa :p prietenii ma accepta cum sunt si tuturor le place ca sunt direct
@Tudi ~ fii fara griji, persoanele de afaceri care au bani sa ne cumpere rinichii la amandoi nu sunt la fel de potente dpdv financiar precum userii de pe DP sau sitepoint ;) i'm used to that.
Una e sa fi direct si alta e sa fi arogant si cretin. Eu sunt pe forumul asta sa mai invat una alta (crede-ma, ai de la cine) si poate sa fac niste relatii de afaceri. Tu esti aici sa te lauzi? Nu o sa ai viata lunga aici :)
La inceput am zis ca glumea-i dar de fapt vad ca tu chiar asa esti.
Apropo de DP-ul tau, eu am user-ul cu numarul 2700. Tu il ai pe cel cu numarul 100.000+.
Iti spune ceva asta ? Nu mai o da in sus si in jos cu DP, si ca tu stii acolo oameni care cumpara rinichi.
Nu avem nevoie de laudarosi ci de oameni cu initiativa si cu bun simt, care vor a dezvolte discutii in comunitatea noastra.
Daca as te vei comporta mereu, nu cred ca locul tau e aici, sincer.
Cand ti-am aprobat user-ul, nu mi-am dat seama.
discutii se vor dezvolta destule ;)
Eu iti urez succes aici. Mai departe tu o sa vezi cum te integrezi.
Gata, hai ca ti-ai revenit si postezi normal :)
Apropos, tu ai incercat sa incepi tare cu o atitudine "Rich Jerk" dar sa stii ca a trecut de mult trend-ul. Poate merge pe DP, unde intra tot indianul, dar aici sunt webmasteri cat de cat seriosi ;)
"hi, I am the rich jerk www.therichjerk.com si nu vreau nimic, doar ma laud."
daca ti-ai pus in gand sa strangi cele mai multe comentarii la postul de prezentare, bravo, ai reusit
<? // Welcome Nosferel ?>
Bine ai venit.
Subscriu si eu la descrierea ta cu diferenta ca eu am ceva mai multe siteuri.. insa goale :)
Are dreptate Mezei, nu multi te vor place in urma descrierii dar la urma urmei nu trebuie sa te placa toti, trebuie sa te placa cine trebuie.
Bafta pe forum.. e de calitate.
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=797233
clar tati...pac pac
edit:http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=709549
cred ca scrii ceva articole sa faci "k$" nu?
@ barosanu ~ threadurile sunt vechi de cateva luni. am destule persoane care scriu pentru mine si eu intermediez dealuri.
ps: am strans cele mai multe comentarii la postul de prezentare? :p super ;)
Bineinteles ca nu este rusinos. Eu am lucrat in constructii ca necalificat timp de 2 ani cand eram copil. Asta ar trebui sa fie mai rusinos decat stat la PC cu curul pe scaun nu ?
Insa este ciudat cand el este aici pentru :
si cand afirma:Citat:
resursa de fun, eventual corectat greselile unor incepatori in Internet Marketing
Cred ca am facut o greseala cu aprobarea :DCitat:
fac ceva k $ lunar si am zis sa apar si eu pe SEOpedia sa mai vad ce mai fac astia micii in IM din Ro
Nu cred ca e mare paguba-n ciuperci daca nu inveti nimic de la el. Cred mai suntem cateva sute de la care nu ai de invatat, dar ai putea sa dai exemplu sa ne inveti tu pe noi :).
Cristi: Ai vazut ca nici sistemul asta cu scrisoarea de intentie nu e mare branza? ;)
aici nu cred ca e vorba de facut pe placul cuiva sau sa te faci placut de comunitate, insa vreau sa cred ca aici un singur lucrul inca primeaza, greu de crezut pentru romania, si anume: respectul fata de cei din jurul tau, concluzia e simpla: respecta si vei respectat.
iar la chestiunea ... ca cineva le stie pe toate, aici e la fel de simplu: cu cat stii mai multe cu atat ti se pare ca stii mai putine. multi venim de pe alte forumuri din afara, gen DP sau sitepoint, webmaster world etc. asa ca referirea la aceste forumuri nu ne va da pe spate...
faza cu scrisorile de intentie nu mi se pare prea normala dar na... daca tot vrei sa fii membru trebuie sa asudezi raspunzand la intrebarile alea.
barosanu ~ nu cred ca o sa inveti nimic de la mine. imi place sa cred ca daca stiu prea multi o chestie nu o sa mai fie castigurile la fel de atragatoare. Chiar de asta am vrut sa-mi fac user pe SEOpedia: sa vad cate persoane care stiu cu adevarat SEO isi impartasesc secretele. oricum totul tine de munca, munca si colaboratori de incredere.
Adevarate "secrete" no sa afle nimeni niciodata de la celalalt, el trebuie sa-si creeze propriile "secrete" din munca si experienta acumulata in trecut.
de acord cu tine, insa in acesta ramura a internetului daca o pot numi asa nimic nu este batut in cuie multe din teorii. sunt practic diverse supozitii sau impartasiri din experienta fiecaruia :) ceva de genu:
si shoemoney la fel avea aceeasi chestie precum cristi la inceputul unui post care a starnit valva in lumea SEO-istilor.
Nu stiu ce va agitati. Eu am facut un thread in care nu cred ca poate cineva sa-mi spuna ca nu am zis tot ce stiam.
E aberant. Ma cac pe ea de experienta daca mor cu ea in mormant. Cred ca fiecare dintre voi ar trebui sa gandeasca la fel.
Crezi ca daca stie si cel de langa tine, iti fura clientii ? Stati voi linistiti ca piata e enorma.
Dinmpotriva, s-ar putea sa deveniti prieteni, si printr-o comunitate ca Seopedia sa devenim intr-adevar puternici si experimentati. Daca fiecare gandeste ca "ce sa spun ce stiu eu" nu o sa rezolvam nimic.
cati ani ai nosfer?
cu ce proiecte te poti lauda?
Asa e cand Dumnezeu da bani la toti ...
Odata cu schimbarea varstei isi va reveni.
Asta e o atitudine gen Digitalpoint - am incercat sa citesc acel forum dar sunt prea multi iTraderi sau astfel de kk maca ,astfel incat din 100 de mesaje doar 30 sunt readable.