Ma bucur ca am gasit si oameni din Cluj:), ce bine. Am sa ma acomodez mai repede. Acum trebuie sa mai muncesc putin la site-uri, apoi sper sa va revad la studiul de caz. papa si spor tuturor :)
Versiune printabilă
Ma bucur ca am gasit si oameni din Cluj:), ce bine. Am sa ma acomodez mai repede. Acum trebuie sa mai muncesc putin la site-uri, apoi sper sa va revad la studiul de caz. papa si spor tuturor :)
AUTOTRAFIC, don't fall in love :)
hehe:) AUTOTRAFIC, cred ca ti-am dat accept nu?!! Promovam si Hi5-ul acum? (glumesc) :P
Sper sa-ti placa acest forum !
Daca era forumul meu , dadeam si o petrecere pentru a marca mult mai bine inscrierea ta pe acest forum !
Eu am o vadra de zaibar , ( vineri cumpar si miel ) , si cred ca am putea petrece chiar si Sfintele Pasti impreuna ! ;)
Daca ai fi fost putin mai atent pe hi5... iti raspundeai singur la curiozitatea ta :) :P IT cu miss... hmm, mai degraba IT cu sport, ballet, dans modern, salsa, merengue, bachatta, basketball... suna ciudat stiu, dar le-am practicat pe toate, accentul cade totusi pe basket :) (ca hobby) iar IT-ul e o placere imbinata cu my job. :)